Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kehidakustyánba készülünk...

Kehidakustyánba készülünk nyaralni két hét múlva. Akik már jártak ott, a fürdőben milyenek az ételek árai?

Figyelt kérdés
Elsősorban az önkiszolgáló étterem árai, és a büfék árai (főételek, a cukrászda, fagyik, illetve, hamburger, lángos, gyros ilyesmik ) érdekelnének.3 tini gyerekkel megyünk.

2013. júl. 12. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Most OFF leszek.

A kinti nagy csúszdán ne engedd őket lecsúszni, mert összetörik magukat.

Mindenkinek vigyetek jól tapadó papucsot, mert a fedett részt valami idióta fényes padlólapokkal rakta ki. Egy alkalmazott egész nap ott áll a felmosóval és próbálja szárazon tartani, annyira csúszik. Meztelen talppal esélytelen talpon maradni.

Maga a fürdő egyébként jó, érdemes odautazni. Tavaly előtt voltunk, így árakat nem tudok mondani.

2013. júl. 12. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kehidakustány, és nem Kehidakustyán!!!
2013. júl. 12. 21:16
 3/3 A kérdező kommentje:

még azt sem tudom hova megyünk :)

igazad van, elírtam, mert siettem

de nem ez a kérdésem :)

2013. júl. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!