Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kiengednek 18 éven alulit...

Kiengednek 18 éven alulit Romániába?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mondd, a vámosok pedig nem veszik fel a rohadt telefont. Az lenne a kérdés, hogy ki engednek e 15 évesen útlevéllel, személyivel (mind2 van) Romániába busszal? Kell esetleg papír, kísérő, szülői felügyelet?

2013. júl. 5. 18:03
 1/10 belbolyhocska válasza:
Én tavaly előtt voltam Nagyváradon a párommmal, az apukájával és az egyik barátunkkal. Csak személyit kértek, és nem kötöttek bele abba, hogy nincs szülő. Szerintem simán! Bár az szintén jó pont, hogy van útleveled.
2013. júl. 5. 18:21
 2/10 A kérdező kommentje:
és te akkor mennyi idős voltál?:DD köszi a választ, és bízom benne, hogy nem lesznek szemetek és kiengednek...
2013. júl. 5. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindkét szülő által aláírt hozzájáruló nyilatkozatot vigyél magaddal és akkor nem lehet semmiféle gond.
2013. júl. 5. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:
És az a papír az elég ha olyan, hogy mondjuk egy sima lapra nyomtatunk egy szöveget, hogy kiengedhetnek és aláíratom mind2 szülőmmel, vagy valami hivatalos kéne?
2013. júl. 6. 10:49
 5/10 belbolyhocska válasza:
17 voltam akkor.
2013. júl. 6. 11:10
 6/10 belbolyhocska válasza:

Szerintem olyat írjatok, hogy Én "Jóskapista" (szül.: 1963. 03.12. Anyja neve: Máriamagdolna) és Én "Tankaranka" (szül.:blablabla) az alulírott XY lányunkat (szül.:blablabla) elengedem Romániába YY-al(...) és teljes felelősséget vállalok érte.

És itt aláírják.

Én így csinálnám a helyedbe. :)

2013. júl. 6. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Európai Uniós ország Románia. Ha van személyid persze, hogy kimehetsz.
2013. júl. 7. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:
hát, ma beszéltünk egy rendőr ismerőssel és az egyik határőrséget is felhívtuk... a rendőr az mondta h tuti nem engednek ki, a határőr pedig azt, h csak felnőtt felügyelettel+hivatalos szülői engedéllyel...
2013. júl. 7. 23:09
 9/10 A kérdező kommentje:
de azért köszi:D
2013. júl. 7. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyedül nem, nyilván nem. De szülői felügyelettel elég egy személyi igazolvány is.
2013. júl. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!