Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová mehetnénk kevés pénzből...

Hová mehetnénk kevés pénzből nyaralni?

Figyelt kérdés

Észak-Magyarországra gondoltunk, esetleg még a Velencei tó is szóba jöhet. Jó lenne pár napra elmenni autóval mondjuk úgy 40-50 e forintért. Remélem, valaki tud ajánlani valami jó helyet :) Lehetőleg lehessen ott fürödni, strandolni :)

Minden választ köszönök :)

2013. júl. 4. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sem azt nem írtad, hogy hányan mennétek, sem azt, hogy a fürdésen, strandoláson kívül még mit szeretnétek csinálni, úgyhogy ha csak ez a lényeg, meg hogy olcsó legyen, akkor javaslom a Tolna megyei Szálkát (Szekszárdtól 10-15 km). Vannak vendégházak ( [link] honlapon a vendégfogadás menüpontban), viszont nincs idegenforgalmi adó, és van egy szép kis strandja, ahová 400 Ft a beugró (14 éven aluliaknak ill. 18 óra után félár). A környék erdős, dombos, és ha kirándulni szeretnétek, a Mecsek is közel van. Észak-Magyarországon Szilvásváradot ajánlom, de ott nem tudom, hol lehet a közelben strandolni.
2013. júl. 4. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tisza-tó? :) Ha meguntátok a strandolást, Poroszlón ott az Ökocentrum, ami érdekes.

Van egy csomó olcsó szállás: [link]

2013. júl. 4. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
állítólag Dorogon van a legtisztább strandolós tó.(környéken Esztergom,Dobogókő,Tatabány,Vértes,Tatai tavak stb)
2013. júl. 4. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek a választ :)

Az, hogy hányan mennénk, az áraktól függ...

Mindenképp É-M.o.-ban gondolkodunk, Tolna megye nem lenne nagyon ideális.

A Tisza tavat nézegettük + Bogáncsot, ami még olyan elfogadható lenne :)

2013. júl. 4. 21:34
 5/8 lencsefőzelék ***** válasza:
Bogács lesz az, de az ottani fürdőben nincs semmi extra, ár-érték arányban vannak sokkal jobbak is.
2013. júl. 5. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézz körül itt: [link]
2013. júl. 5. 08:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Bogáncs.... Jó ég! :D Bogács természetesen, azt akartam írni... nem tudom, ez a Délegyházi tó jobban hangzik, több itt a lehetőség, főleg hogy máshonnan is hallottam, hogy Bogács nem nagy durranás...
2013. júl. 5. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Velencei-tó és környéke?

Madártava kutatóház, Rönkvár, Arborétum, Katonai emlékpark, Sétahajózás a Szúnyog-szigetre, Popstarndon koncertek, élményfürdő, strandok, Pázmándi vízimalom, biciklitúrák (kölcsönözni is lehet egy csomó helyen),

kastélyok Velencén, Zichy kastély, Dinnyési fertő, ingókövek... Egy csomó látnivaló van arra.

Mi ugyan viszonylag közel lakunk (jó fél óra autóval), mégis ezt választottuk idén, mert nagyon kevés az, amit eddig láttunk belőle.

Szállás egész olcsón van már, 2000 Ft/fő/éjszakától.

Velencén a középsuli bérelhető faházai pl 2750 Ft/fő/éjszaka adóval együtt (+ egyszeri 600 ft/fő az ágynemű, ha kértek).

Zárt udvar, éjjel-nappal biztonsági őrös portaszolgálattal, szabad strand 10 perc séta, a látnivalókat fentebb leírtam. :)

2013. júl. 6. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!