Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová mehetnénk nyaralni...

Hová mehetnénk nyaralni magyarországon? Töbi lenn

Figyelt kérdés
családdal szeretnénk elmenni nyaralni egy hétre valami viz közeli helyre.olyan hely kellene ahol elfogadnak üdülési csekket és nem tul drága.5 fős család lenne plusz még egy 4 fös ebböl összesen 4 gyerek.lehetöleg a tiszántulon vagy a duna-tisza közén.
2010. máj. 4. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Balaton, igaz az Dunántúlon van, de biztos van olyan része, ami nem annyira felkapott, így olcsóbb is. Nem kell rögtön Siófokra menni, stb.

Esetleg Szelidi-tó, az Duna-Tisza köze, vagy Abádszalók? Nekem tetszett nagyon. Hol laktok amúgy? Mennyire számít a távolság?

2010. máj. 4. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Orfű, Fadd-dombori még ami eszembe jutott. Voltam mindegyik helyen, jó volt. :)
2010. máj. 4. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is Abádszalókra szavazok:)
2010. máj. 4. 12:42
 4/10 A kérdező kommentje:
debrecentöl nem messze lakunk és voltunk már a balatonnál.egész nap utaztunk és idén nem akarunk egész nap a kocsiban ülni ezért gondoltunk valami közelibb helyre.
2010. máj. 4. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:

bogács

strand kisbabától a vénemberekig jó mindenkinek (gyerekmedence,meg dögmeleg gyógyviz is van),meg a borozók is jók,keress rá,rengeteg kiadó ház,apartman,nyaraló van jó áron

2010. máj. 4. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
és max 1 óra kocsival
2010. máj. 4. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, Bogács is nagyon jó hely. Így 'reá és Abádszalókra szavazok. :))
2010. máj. 4. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajdúszoboszló ! ott a strand, nem is drága. a sima strandra talán 1300 ft a belépő, és lehet üdülési csekkel is fizetni. a gyerekek biztos nagyon fogják élvezni, meg a felnőttek is ! :))
2010. máj. 4. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Abádszalókról lebeszélnélek...főleg gyerekekkel. 2 méter után nem ér le a lábad, nagyon gyorsan mélyül. Napközben még csak-csak elvagy,de este nagyon sok a...öhöm..hogyis mondjam... szóval nem túl bizalomgerjesztő ember :))

Cserében olcsó..dehát... :)

Hajdúszoboszló nagyon király, ha kirándulni is szerettek,akkor Miskolc-Tapolca. Eger, Szilvásvárad.

2010. máj. 4. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:

én Bogácsi vagyok, idén is jó programok lesznek!

www.bogacs.hu

www.bogacs.com van 3 házunk kiadó

2010. máj. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!