Hová mehetnénk nyaralni magyarországon? Töbi lenn
Balaton, igaz az Dunántúlon van, de biztos van olyan része, ami nem annyira felkapott, így olcsóbb is. Nem kell rögtön Siófokra menni, stb.
Esetleg Szelidi-tó, az Duna-Tisza köze, vagy Abádszalók? Nekem tetszett nagyon. Hol laktok amúgy? Mennyire számít a távolság?
bogács
strand kisbabától a vénemberekig jó mindenkinek (gyerekmedence,meg dögmeleg gyógyviz is van),meg a borozók is jók,keress rá,rengeteg kiadó ház,apartman,nyaraló van jó áron
Abádszalókról lebeszélnélek...főleg gyerekekkel. 2 méter után nem ér le a lábad, nagyon gyorsan mélyül. Napközben még csak-csak elvagy,de este nagyon sok a...öhöm..hogyis mondjam... szóval nem túl bizalomgerjesztő ember :))
Cserében olcsó..dehát... :)
Hajdúszoboszló nagyon király, ha kirándulni is szerettek,akkor Miskolc-Tapolca. Eger, Szilvásvárad.
én Bogácsi vagyok, idén is jó programok lesznek!
www.bogacs.hu
www.bogacs.com van 3 házunk kiadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!