Nagy bajban vagyok szerintem, utaztatok már miskolctól-pestig? Segítség kellene.
Figyelt kérdés
Igazából,az lenne a gond hogy 17 éves vagyok és mennék fel egyedül pestre a keresztanyukámhoz,de ő nemtud lejönni értem és nemtudom elintézni,nemtudnátok nekem segíteni hogy mégis hány vonat állomás lesz,vagy az állomások nevét sorban leírni? picit félek,hogy nemfogok tudni jó helyen leszállni :( segítsetek léci2013. jún. 28. 12:57
1/9 anonim válasza:
neked nem azt kell tudnod, hogy hány megálló van, hanem ha vonattal mész akkor a kaller, ha busszal akkor meg a buszsofőr... megmondod neki: "elnézést, de most megyek először ezzel a járattal, és nem tudom, hogy hol van a megálló, mert pesten kell leszállnom. tudna nekem szólni, hogy ha majd le kell szállnom? köszönöm." aztán ennyi...
2/9 A kérdező kommentje:
naajó,de azért kicsit szeretnék énis többet tudni.. :D:S
2013. jún. 28. 13:04
3/9 anonim válasza:
A MÁV honlapján kereshetsz magadnak vonatot, ott látod az állomások listáját is. Egyébként minden állomás ki van táblázva, láthatod majd, amikor odaér a vonat.
Ne izgulj, ez csak egy vonat, nem fogsz vele eltévedni.
4/9 anonim válasza:
Ha pedig IC-vel mész, nem sokkal drágább, akkor a vonat be is mondja a következő állomás nevét
5/9 anonim válasza:
17 éves vagy, nem gyerek már ez miatt ne izgulj :) Küldtek linket a megállokról, kalaúz is tud segíteni. Nyugi biztos vagyok benne, hogy gond nélkül megtalálod :)
6/9 A kérdező kommentje:
hát remélem nem lesz gond,köszönöma válaszokat,segítségeket,bíztatásokat :)
2013. jún. 28. 13:42
7/9 anonim válasza:
Miskolctól Pestig? És mit nem fogsz megtalálni? A Keleti pályaudvart? Vagy mi??
Nagyon nagy bajban lehetsz és inkább el se indulj, ha a Keleti felismerése gondot jelent! (ahol a sínek nem folytatódnak tovább, többek között ez is gyanús lehet, hogy beértél Pestre...)
8/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy észre fogod venni amikor Pesten vagy már:D
9/9 anonim válasza:
Furcsa ezt olvasni. Én 14 évesen már egyedül utaztam a Miskolc-Szeged vasútvonalon pesti átszállással. :) De azért remélem, hogy sikeres volt az utazásod Pestre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!