M.márkó kérdése:
Mik a legjobb szivatások táborra?
Figyelt kérdés
6 napos táborra egy kicsit meg szeretném szivatni az osztálytársamat.2013. jún. 19. 20:43
1/6 anonim válasza:
Mi bekentük fogkrémmel a kilincset, kár hogy a tanár nyúlt bele :D katonaságnál meg cipőbokszot nyomtunk egy srác bakancsába. Reggel vicces volt...csak neki nem tetszett. De ami a legjobban sikerült táborba, volt egy srác aki bele volt esve egy csajba a másik osztályból. Egy másik lányt megkértünk, hogy írjon egy csajos szerelmeslevelet. Illetve mi mondtuk a szöveget, ő meg írta. Aztán megkértük adja át a srácnak, azzal a szöveggel, hogy a barátnője küldi. Az volt benne, hogy a csaj nagyon oda van érte, de elég félős, és kérte hogy menjen át hozzá, és mondja meg neki hogy szereti. A szerencsétlen srác átment a szobájába és persze szerelmet vallott neki, a csaj meg nem tudta mi történik, tiszta zavarba voltak, aztán elzavarta a srácot, hogy ne szórakozzon vele. Az volt a jó, hogy az egész tábor tudott a levélről, egy hétig a srácon röhögtek. Szóval 10en évesen ez jó poén volt :))
3/6 anonim válasza:
Mikor alszik fogj egy kisebb fenyforrast (telo) es egy piros koromlakkot es fesd ki a laban a kormeit!
Nalunk a haverom egesz nap igy maszkalt a strandon mire eszrevette, mi egesz nap szakadtunk a rohogestol.
4/6 anonim válasza:
Éjjel nyomj az alvó kezébe borotvahabot és csikizd meg valamivel az arcát. Saját magát fogja összekenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindeggyiket kipróbálom XD
De még arra is gondoltam hogy oda kell ragasztani a fejét a párnához (Szikszalaggal) XD
Várom a további válaszokat
2013. jún. 20. 19:44
6/6 anonim válasza:
én még régebben rá fingottam aztán persze kivittük matracostól és beraktuk a tóba haveromat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!