Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfűzfő milyen hely...

Balatonfűzfő milyen hely nyaralás szempontjából?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Balcsira mennénk nyaralni, igazából először Siófokban gondolkodtunk de valami kellemes nyugodt helyre szeretnénk menni, ahol nincs akkora nyüzsgés, inkább csendes pihenő.

Nem 25 és 21 évesek vagyunk, nem bulizósak.

Inkább a nyugodt, fürdős, csendes pihenésre vágyunk, úgy hallottam fűzfő egész jó hely :)

Valaki tapasztalat?

2013. jún. 8. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Fűzfő még nagyon közel van Bp-hez. Talán kicsit nyugatabbra kellene mennetek egy kevésbé felkapott helyre (pl. Udvari, Akali).
2013. jún. 8. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Fantasztikus hely, én is sok időt töltöttem ott. Messze nem annyira zsúfolt, mint a szomszédos Almádi, csendesebb is jóval. Az meg nem számít hogy "közel" van Pesthez (ami eleve 110 km), Keszthelyre, meg Balatonfüredre is sokan mennek.
2013. aug. 9. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!