Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szeged tényleg ennyire jó hely?

Szeged tényleg ennyire jó hely?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki ott fogok tanulni szeptembertől de tartok a várostól, az emberektől, az emberek mentalitásától stb. Miskolci vagyok, de éltem pár évet Nyíregyházán, és most Debrecenben vagyok.

Sokat csalódtam már városokban, félek Szegeddel is ez lesz, de olvastam sok helyen ezt is azt is.

Szegediek/Szegeden tanulók vélemények?

2013. máj. 22. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szeged az egyik legszebb magyar város,hidd könnyen megszereted,jól fogod érezni itt magad!
2013. máj. 22. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Pestiként mondom, hogy Szeged a legjobb hely a vidéki nagyvárosok közül! Nincs bajom Nyíregyházával sem, de nem lehet a kettőt összehasonlítani!
2013. máj. 22. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Szívesen látunk Szegeden!
2013. máj. 22. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Én is Bp-ről költöztem Szegedre (mmint csak koleszba az egyetemre) és jó kis város, szép, jófej emberekkel, szép helyekkel, jó közlekedéssel és mindig fejlődik. Sokkal jobban tetszik Debrecennél, Pécsnél. Miskolcnál meg de pláne :).
2013. máj. 24. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
Szeged az egyik legszebb legélhetőbb magyar város. Hirtelen nem is tudok nála szebbet.
2013. jún. 21. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon szép, tiszta, barátságos város!!
2021. márc. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!