Szerintetek jó kiránduló hely szeged?
Valaki tudna segíteni , aki volt már szegeden , vagy esetleg ott lakik ?
11.-es osztály vagyunk (kb 20 fiú) és felmerült h menjünk szegedre kirándulni ...
A kirándulás alatt azt értem , hogy nap közben legyenek mindenféle programok , látnivalók , de este meg tudjunk bulizni :D
Szóval valaki tudna mondani valamilyen jó diákszállót , ami nem túl drága , de jó környéken van .
Meg ha tudtok akkor valami látnivalót is mondhatnátok :)
Előre is köszi .
tavaly ottvoltunk, életem legjobb osztálykirándulása volt!
Szép, tiszta, Ott a Tisza part esténként ott iszogattunk "málnaszörpöt" felejthetetlen!
Ha szerettek sétálni, mindenképpen menjetek végig a belvárosi hídon, szerintem nagy élmény, és a kilátás is jó róla. De inkább este felé, mert akkor kevesebb az autós. A Dómot nappal is érdemes megnézni, de sztem este a legszebb, amikor ki van világítva.
Érdemes úgy szervezni a kirándulást, hogy egybeessen vmi városi rendezvénnyel (elég sok van, pl. Tavaszi Fesztivál, Szegedi Napok...stb.), mer ezek is tök jók szoktak lenni
Az a baj hogy éretségi szünetbe tudunk csak menni és az nem tudom hogy egybe-e egy esik valamilyen rendezvénnyel .
Egyébként köszönöm a válaszokat , hasznos volt mind :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!