Mennyibe kerül a BAlatonon egy kis házikó bérlése kb 5-6 napra? És, ha foglalás nélkül megyek, úgy is találok?
Mikor és hova? Nyilván elő és utószezonban olcsóbb mint július-augusztusba. Függ attól milyen messze a parttól.
Lehet bérelni házat, vagy házrészt a partól pár utcára vagy akár saját parttal, de lehet a város végén, ahonnan autóval kell elmenni a strandhoz. Lehet menni kempingbe is, vannak faházak jó áron, ott is van saját part de olcsóbb mint magán ház vagy szálloda. Biztos ,hogy találtok szállást foglalás nélkül is, persze a jó helyeket lefoglalják.
Aki ki akarja adni a házát, az nyilván nem fog fél napot a "papírozással" tölteni :)) Ha faház akkor én a szemesi kempinget ajánlom, ez amiről írtam, saját konyha, fürdő, 2 szoba, a legközelebbi szinte a parton van, de a távolabbi is kb 2p séta.
Hátránya ,hogy gyalog kissé távol van a várostól, nem Szemesen, ha nem Lelle és Szemes között van.
Elírtam, ez is ugyan ott van, mi ebben voltunk.
De mindegy, ugyan azt tudja mind a kettő.
Viszont ha valamelyik kempingbe mentek, akkor a faházat foglaljátok le előre!
Lellén ha étterembe akartok menni, mindenképp ajánlom a favágót, a vasútállomás mögött van, ár/érték arányban a legjobb! Meg van egy óriás lángosos a móló felé, az is jó.
Weboldaluk nincs, csak ezt találtam.
Jó pihenést nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!