Melyik wellness-szállodát ajánlanátok egy hosszú hétvégére?
Budapesti, fiatal, két kisgyerekes, kimerült házaspár vagyunk.:) Azt kaptuk a szüleinktől szülinapi ajándékba, hogy ők vigyáznak az unokákra, mi pedig menjünk el valahova kettesben. 4 csillagos szállodát szeretnénk, nézegettük is a neten (Cegléd, Zalakaros, Kehida, Hajdúszoboszló), de hátha itt is tudtok jókat (ha lehet, tapasztalatból) ajánlani.
Gyula, Sümeg esetleg?
Mi Sümegen tavaly nyáron voltunk, de nem kettesben, hanem 3 kisgyerekkel, nagyon jó volt, de inkább családos, gyerekes program szerintem (Hotel Kapitányban). A wellness rész is tele van gyerekekkel, a kinti hidegebb felnőtt medence mondjuk nem.
Cegléd szerintem (Akvarell) pároknak való, romantikusabb, ha a szállóban vagytok egész nap, de amúgy Cegléd nem valami izgalmas hely, kb. nincs ott semmi érdekes a városban és a környéken. Hajdúszoboszlón az Aqua Solban voltunk ketten, szerintem az nagyon jó, közvetlen átjáró a fürdőbe. Gyulán még nem voltunk, nagyon messze van.
Parádsasváron a kastélyhotel is klassz szerintem vagy Mátrában is vannak jó wellness szállók. Szerintem olyat keressetek, ami nem kifejezetten bababarát, családos, mert ott esélyesebb, hogy inkább lazulós-páros-pihenős lesz a hely.
Nekem amúgy Miskolctapolca és Lillafüred is bejött, ott is kettesben voltunk (MT-n egy kisebb szálló pár méterre a fürdőtől), LF-en a Palota szállóban. A környék nagyon gyönyörű, jókat lehet sétálni, kirándulni, van Vadaspark is, mi sem Miskolc lakótelepein andalogtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!