Hany honapos babaval vallalnatok be eloszor egy hosszu (wellness) hetveget?
3 hós kor alatt ilyen helyeket feljetsd el.
6 hós kortól szerintem már lehet menni.
Mi 3 hós kortól mentünk vele meszsire, de elsö idökben nagyszülökhöz csak (500-1000km-re laknak). Majd kb 8 hós volt mikor elöször hotelben aludtunk. 14 hósan meg maldív szigeteken voltunk vele.
Szia!
7 hónapos volt, amikor először voltunk, 9 hós mikor másodjára mentünk (igaz decemberi a fiam). Közel 1,5 éves volt a harmadik alkalommal. Az utolsó volt a legfárasztóbb, mert nem sokkal előtte kezdett járni, így mindig követni kellett. Az etetőszékben addig volt csak el, míg etettem, utána már menni akart... Egyszerre nem is nagyon ültünk az asztalnál.
Az előző pihenéseknél nézelődött, pancsolt. Nem volt megterhelő.
A 6 hós kort én is megvárnám, addig az immunrendszere megerősödik, a hasfájós korszaknak vége, ritkábban eszik.
Ha addig nem akarsz várni, a 3 hónapot azért várd meg. Lehetőleg olyan helyre menjetek ami bababarát, és egy épületen belül van minden.
Nekünk van utazóágyunk, és abba is beleszoktattuk utazás előtt mindig, hogy tudja, az az övé, és jól aludjon.
Jövő héten megyünk már 2 gyerkőccel 3 napra, a kicsi 8,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!