LePeDő kérdése:
Mik Magyarország top 10 legijesztőbb/legfélelmetesebb helyei?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 10:31
21/23 swatch válasza:
Van a Vértesben egy hely.Az országútról lekanyarodhatsz persze ki kell kerülnöd egy lezárt sorompót.Bevisz az út a mély erdőbe tiszta sötétség.Földi aggyal amikor 30 kilométert már bemotoroztál és semivel nem találkoztál elkezd nyomasztani valami.Nincs semmi sehol és annyira nagy csend van hogy elkezdesz parázni.Én nappal voltam.. Ez nem nyolc ker meg lepukkant házak , szemétdomb meg ózd meg ilyenek.Megálltam brunyálni mert kell de bakker olyan érzésed van hogy néznek valahonnan erősen.Átjár a csend és felerősödnek az állathangok a távolban.Brunyálás közben magam mögé néztem és ott volt egy sír az erdőben a fák között. Back.
22/23 anonim válasza:
A Parlament, ahol a fejünk felett döntenek.
23/23 FrayeD válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!