Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mik Magyarország top 10...

LePeDő kérdése:

Mik Magyarország top 10 legijesztőbb/legfélelmetesebb helyei?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Parlamenti ülés, cigánytelepek.
2013. ápr. 14. 09:53
 12/23 anonim válasza:

Bándy Kata, Zsanett ügy, 2006, Szita Bence szóval bárhol rácseszhetsz mag megcseszhetnek akárkik....

Igaz Pintér 2 hét alatt rendet tett :)

2013. ápr. 14. 12:55
 13/23 anonim ***** válasza:

"Budapest pedig a világ egyik legbiztonságosabb nagyvárosa."

Azért ezt így nagyon durva kijelenteni. A biztonságos nagyváros ott kezdődik, hogy Tokió, Hongkong, Szöul, Szingapúr. Budapest, ugyan már.

2013. ápr. 14. 15:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Én írtam a ezt a budapest a világ egyik legveszélytelenebb városa dolgot, nos voltam Hong Kongban az exem szüleinél és éppen egy bandaháborús lövöldözésbe botlottunk éjszaka a Sheung Wan kerületben és hasalni kellett mert az uzi golyók a fülünk mellett húztak el, valami arab/india formák lőtték a helyieket, az igaz hogy a rendőrök 2 percen belül kint voltak... Megkérdeztem, hogy ez ugye csak nagyon ritkán fordul elő, erre a rendőr mondta, hogy Naaah men isz vei frikven, Evli nájc men Evli nájc :D Addig én is azt hittem, hogy az ázsiai országok biztonságosak :D
2013. ápr. 14. 18:40
 15/23 anonim ***** válasza:

Én írtam az előbb is csak még eszembe jutott, Hong Kongban a Triádnak a központja, ami egy világméretű kínai maffia...

Itt egy könyv arról, hogy milyen békések ezek az ázsiaiak :D

[link]

Az tény, hogy hongkongban csak akkor lőnek rád, ha k@rvázol vagy drogot veszel és nem fizetsz, nem fizeted a védelmi pénzt stb... De ez Pesten is pontosan így van és az exem elmondása szerint Hong Kongban minden családban van legalább 1 pisztoly.

2013. ápr. 14. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát ha csak az adatokat nézzük, hogy Hongkongban 100.000 emberre olyan 1100 bűncselekmény jut, Budapesten pedig 1000 emberre 70 körül, akkor látható, hogy Budapesten sokkal több a bűncselekmények száma :)
2013. ápr. 14. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, Tokióban pedig ott van a jakuza, mégse lesz attól egy veszélyes város (sőőőt) Egy normál embert a maffia tagok lese...
2013. ápr. 14. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Hehe itt NYC-ben is azt mondják, hogy a Coney Island azért olyan nyugis, hely mert az oroszok jól kezükbe tartják a dolgokat... :D Azért én, ahogy elnézem azt a helyet nem szívesen laknék arra!

Jah és mégegyszer visszatérve az exemre, nyáron ellopták neki a telóját mikor HK-ban volt. Kitépte egy pasas a kezéből a metrón. Ilyentől én pesten nem tartok :D NYC-ben igen, de még velem nem próbálkozott senki sem :)

2013. ápr. 14. 20:29
 19/23 anonim válasza:
Ijesztő helynek mondjuk Hajagot mondanám Magyarországon, de van rengeteg elhagyatott falu is ahonnét már elköltöztek vagy meghaltak a lakosok. Nézz után, biztos találsz párat.
2013. ápr. 15. 19:05
 20/23 anonim válasza:
Na egy video róla: [link] és oldalt az ajánlott sávban még van pár.
2013. ápr. 15. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!