Vannak M. o-on olyan szp hegyes, folyós, patakos, fenyves tájak mint pl. Ausztria, Erdély, Kanada. Stb?
Vannak Magyarországnak is gyönyörű tájai, csak meg kell találni azokat. Lehetne sorolni, de mivel a szépség egy eléggé szubjektív dolog, mindenkinek magának kell megtalálnia azt, ami számára szép, ami neki tetszik.
Érdemes elmenni többször túrázni, akár egy túra szakosztállyal is, a túravezetők általában éppen olyan helyekre szoktak túrát szervezni, amelyek sok ember számára vonzóak, azaz számukra szépek.
Sokszor nem is annyira maga a táj a szép, mint az a hangulat, amit például egy nyári naplementekor, vagy egy kellemes őszi délutánon, vagy tavaszi reggelen kelt... (A telet azért hagytam ki, mert azt én nem szeretem - de ettől még másnak lehet gyönyörű is.)
Szerintem nézz körül az országban, látogass el sok helyre, és biztosan fogsz találni sok olyan tájat, ami valamiért kellemes emléket fog jelenteni neked, ami valamiért vonzani fog vissza, vagyis amit bármilyen ok miatt de SZÉPNEK találsz.
Jó utat! :-)
Pedro
Nincsenek.
Az általad felsorolt tájak 1000 méternél magasabb hegyek jellemzői. Ezeket az átkos trianoni békeszerződés alkalmával elcsatolták tőlünk.:(
A közelünkben lévő három legnépszerűbb ilyen jellemzőkkel
megáldott hely a Magas-Tátra, a Szlovák Paradicsom és a Pádis-fennsík a Bihar-hegységben.
Készítettem egy videót egy hasonló helyről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!