Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti milyen helyet bérelnétek...

Ti milyen helyet bérelnétek ki nyárra ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Egy nagyon komoly táncversenyre kell felkészítenem egy csapatot, de csak nyáron tudom, mert mindenki más városban lakik. Szóval nyáron valami nyaraló féleséget, vagy valami kis épületet egy nagy teremmel, háló szobákkal, illetve élelem ellátással szeretnék kibérelni, a lehető legolcsóbban. 8-an vagyunk. 1 hónapra kéne.
2013. márc. 24. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Minimum hány négyzetméteres terem kell a táncoláshoz?
2013. márc. 24. 23:46
 2/3 anonim válasza:

Nyaralót nagy teremmel szerintem nem nagyon fogtok találni. Én a helyetekben egy vidéki falut keresnék, ahol a helyi kultúrház lehetne a próbaterem. Fogalmam sincs, hogy azt mennyiért kapnátok meg napi több órára, ez alku kérdése.

Szállást szerintem 1800-2000 Ft/nap körül kaphatnátok, a legtöbb helyen pedig van vendéglő, napi menü kb. 600 Ft-ért előfizethető, a reggelit és vacsorát magatoknak oldanátok meg.

Ennél olcsóbban akkor tudsz csak kijönni, ha ismerős által kedvezményesen vagy ingyen találtok helyet.

2013. márc. 25. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Keressetek egy szponzort,

mert ez egy hónapra, táncteremmel, nyolcatoknak milliós tétel lehet.

2013. márc. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!