Van valakinek ismerőse Balatonakarattyán? Olcsó szálláshelyet keresek Balatonakarattyán, esetleg Kenesén, végső esetben Főkajáron. (Július 27-től 7, esetleg 10 napra)
Szia én Kenesei vagyok!
Herbi panzió?
Esetleg még a Zimmer Ferik :-)))
Nézd meg a neten a herbi panziót,romantic camping,sun fun nyaralóház napfény utca 5.,Vár-lak apartman sport utca 19.
Köszönöm, megnézem. A romantic kempinget kerestem, de neten -elérhetőségen kívül- semmit nem találtam. Tőlük kértem árakat stb. A többit megnézem. Ja igen, a Zimmer Ferik! :) Arra gondoltam én is, a baj csak az, hogy ők nem nagyon hirdetnek neten.. EGyetlen egy hirdetést találtam csak. Nagyon jó helyen laksz! :) Legalábbis nyáron király lehet a Balcsi miatt.
Köszönöm mégegyszer.
Megint én vagyok azthiszem a neked árban megfelelő vagy a romantic kemping vagy pedig a VÁR- LAK apartmanház lesz jó ott pont 3000ft/fő/éj a picinek ingyenes. Belinkelem neked amit találtam. Remélem segítettem valamit.
Köszönöm szépen a segítséged! Igen segítettél.
Köszi a linket is, rendes vagy. :)
Ennél jobbat "sajna" nem tudok :-),de szerintem 3000ft-nál olcsóbb nincs is,meg szép helyen van és szép belül is a Vár lak apartman :-) Remélem nem fogsz/fogtok csalódni és ,hogy jó időt fogtok ki,mert most szeles,eső is esik még 1-1.5 hétig így lesz.
Tehát mégegyszer jó pihenést nektek ,különösen a picurkának:-)
UI:és azt is remélem,hogy lesz még szabad szoba ott.
Üdv Keneséről :-)
Remélem én is, hogy lesz szabad szoba, nem akarom sokáig húzni a foglalást, csak még nem volt biztos hányan megyünk. Az idővel nem lesz gond, mert mikor mi megyünk nyaralni mindig jó idő van! :)(július vége-augusztus eleje) Igen, jó az ár, nem is akarok ennél olcsóbbat, ez optimális, és jó az ár/érték arány. :)
Köszönöm mégegyszer! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!