Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Legolcsóbb utazás?

Legolcsóbb utazás?

Figyelt kérdés

Párezres utazásokra lennék kíváncsi, utazás-szállással együtt. Budapesten lakok, és már évek óta nagy vágyam az utazgatás mind belföldön és külföldön.

Eléggé le vagyok égve, szóval tényleg a minimálból kell kijönnöm.

1-2 naposakra gondoltam.

2013. márc. 24. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Amikor azt mondod, most nincs, az azt jelenti, hogy ránéztél és nem találtál, de nem igazán kerested..."

Ezt nem tudom hogy érted. Nyugi, értek hozzá... ha megnéztem és nincs, akkor nincs, hidd el nekem. :)

2013. aug. 25. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:

"ránéztél és nem találtál, de nem igazán kerested"

Tényleg nem tudom itt mire gondolhattál. Ránéztem az árakra és nem találok akkor hiába nézem, keresem jobban akkor sem lesz olcsóbb. :D De persze előfordulhat, hogy amikor te írtad még volt.

Jelenleg például legolcsóbb BUD-SKG 5000Ft, legolcsóbb SKG-BUD 6000Ft. (Persze wizz klub tagoknak némileg ennél olcsóbb, 3000+4000 ugyanez.)

2013. aug. 25. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintetek, ha beindul a Sólyom, akkor az első járatok olcsóbbak lesznek?? Vagyis lehet ilyen nyitány akciójuk?

Idén már el akarják indítani az első járatokat, és hetente legalább 1x felmegyek a honlapjukra megnézni, hogy van-e valami változás. Biztos, ami biztos, ne maradjak le róla!

Nem rég voltam Bécsbe, de már nincs olyan nagy hatalma, abból a szempontból sokkal élvezhetőbb volt, hogy nem ázott át a cipőm és nem fagytam félholtra.. De már kezd kicsit unalmassá válni.

Legközelebb már csak télen lesz pénzem ilyen 1-2 napos kiruccanásra, de még azt se tudom, hogy melyik városokat éri meg télen megnézni. Nem akarok síelni meg ilyenek, szóval nem ilyen hóparadicsomra gondolok..

2013. aug. 26. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, mert alulmaradtam egy vitában. A válaszadónak igaza volt, Szalonikibe jelenleg tényleg 3000 ft, azaz 10,37 euró a legeslegalacsonyabb klubár, amiért el lehet jutni. Hazafele pedig ez 14,99 euró.

Köszönöm annak az embernek, aki erre fölhívta a figyelmet, hogy kiigazított.

Nagyon nagy tehetség, nincs jobb nála.

Mindent tud az utazási szakmáról.

Mondjuk T. kérdező, ezt a sólymos kérdésedet ugye nem gondoltad komolyan??????

2013. aug. 26. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem maradtál alul, ne érezd ezt annak! Nyilván amikor te nézted még olcsóbb volt, van ilyen!

Klub ár pedig nem szempont, mert bár én is klub tag vagyok de akik olvassák szinte tuti nem azok.

2013. aug. 26. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!