1 napos mondjuk Bécs, vagy hasonló közeli városok. Busszal visznek ki és hoznak is,reggel korán indulnak,és este a késői órákban érkeznek haza. Azt hiszem fakultatív programok vannak, mert én is akartam Adventkor menni, de nem jött össze. Ez kb. 4-6 ezer között mozog.
Remélem segítettem :) Jó utat!
2013. márc. 24. 12:31
2/15 A kérdező kommentje:
Bécsben így már 3x voltam, és nagyon élveztem. De más országokba/városokba nem találok ugyan ilyen utazásokat.
2013. márc. 24. 12:55
3/15 anonim válasza:
Menj repülővel ha külföld. És menj oda, ahova épp olcsó. Egy napos utak is vannak olcsón. Voltam már kb. 3000Ft-ból Milánóban, és hát ezen összeg nagy részét nem a repjegyre költöttem, hanem arra, hogy a reptérről bevigyen a busz a városba majd este vissza a reptérre. A repjegy csak kb. 200 Ft volt. Na ilyen most épp nincs, de azért leírtam, mielőtt valaki azt írja, hogy a kérdésben felvetett dolog lehetetlen volna. Fél éve lehetséges volt. Lehet, hogy félév múlva megint az lesz. Ezt előre nem lehet tudni.
2013. márc. 24. 13:03
4/15 anonim válasza:
Menj Pozsonyba!
Az is párezres utazás.
2013. márc. 24. 15:21
5/15 anonim válasza:
Mi a Balatonon voltunk tavaly augusztus elején 4 nap 3 éjszaka került 18 ezerbe 2 felnőtt plusz egy baba részére, csak szállás volt benne, egy apartman, amit egy család adott ki a tulajdonában lévő házban. A legnépszerűbb adok-veszek oldalon találtam rá.
2013. márc. 24. 16:31
6/15 anonim válasza:
Ja ha ilyen tízezer forint környékiek is játszanak, akkor mehetsz pl. Erdélybe, Marosvásárhelyre is. Repjegyet wizzairnél találsz 2-3 ezer forintért, szállást szintén 2-3 ezer forint per éjszakáért lehet ott találni, reptérről bejutás kb. 500Ft, bár olcsóbban is megoldható. Szóval összesen 10-15 ezerből kihozható mondjuk két éjszakával. Mivel repülő nincs minden nap, így szükséges is a két éjszaka.
2013. márc. 24. 22:23
7/15 A kérdező kommentje:
Engem igazából konkrét helyek érdekelnek.
2013. márc. 26. 10:16
8/15 anonim válasza:
A fentieken túl Varsó repülővel pár ezer forint, és a szállások is egészen normális árban vannak. Akár egy hétvége is kijöhet az általad jelzett összegből.
Esetleg van Szaloniki, szintén 3eFt per út a repjegy, és megszálltok egy hostelben. Talán Kijevet lesz még az ősszel nézegetni, szezonon kívül nagyon olcsó tud lenni, és nemm rossz hely. Röviden kezdjed ezekkel...
2013. aug. 24. 17:37
9/15 anonim válasza:
"Esetleg van Szaloniki, szintén 3eFt per út a repjegy"
Igen és volt már 290Ft-ért is SKG de teljesen felesleges ezeket emlegetni, mert jelenleg se 290-ért, se 3000-ért nincsen. Vagy ha van, akkor az is csak klubtagoknak és csak egyik irányban, másik irány jóval drágábban, mint 3000. Persze figyelni kell, hátha lesz az olcsóbb is még. De jelenleg megnéztem és ez a helyzet sajnos.
2013. aug. 25. 00:25
10/15 anonim válasza:
Bocsi, de amikor írtam, volt. A jegyeket nem szombat-vasárnap kell nézni, hanem mikor leárazzák. Mondjuk kedden vagy pénteken...
Amikor azt mondod, most nincs, az azt jelenti, hogy ránéztél és nem találtál, de nem igazán kerested...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!