Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győrben milyenek az emberek?

Győrben milyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Barátságosak,mogorvák.mire számítsak,lehetőségem adódott szakmai gyakorlatra a nyaárra Győrbe s szeretném tudni,mire számíthatok...

2013. márc. 6. 13:39
 1/8 anonim válasza:
53%
nem lehet őket egy csoportba besorolni. van mindenféle, ugyanúgy mint bárhol máshol. legyél kedves és jófej, akkor biztosan kedvelni fognak és nem kell semmi rosszra számítanod :D
2013. márc. 6. 14:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz!:)
2013. márc. 6. 16:33
 3/8 bensdorp ***** válasza:
69%

135.000 emberből természetesen akad mindenféle.

De például a budapesti átlaghoz viszonyítva a győri utca embere jóval tisztább, barátságosabb és nyugodtabb.

2013. márc. 6. 18:51
 4/8 anonim válasza:
69%
És mindenki siet az utcán, nem láttam még olyat, aki lassan sétálgatott volna. Nyüzsög a város, a sétálóutcák az egyetemistáktól. :)
2013. márc. 7. 08:31
 5/8 anonim válasza:
53%
de amúgy szerintem egész barátságosak az emberek, én nagyon szeretem Győrt. nagyon hangulatos város. imádom az utcai zenészeket is
2013. márc. 7. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a biztató szavakat,remálem jó lesz,mostmár alig várom,azért is voltak kiváncsi más emberek véleményére,mert az egyik rokonom nagyon rossz véleménnyel volt a győri emberekről,mentalitástól,ezért akarva akaratlanul is beleültette a bogarat a fülembe....
2013. márc. 7. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Lusták! Ritkaságszámba megy az az üzlet vagy bolt, ahol 10 előtt kinyitnak és általában 6-7 órára be is zár minden, utána már csak a szórakozóhelyek vannak nyitva - ez csak egy példa, de nekem ez óriási meglepetés volt, hogy Mo.-n belül van ilyen, nem ehhez voltam szokva. Hiába, hogy általában tényleg nyüzsgés van, de amúgy meg ott lógnak, ahol csak lehet (és meglepően a munka valahogy mégis megvan). Kicsit kulturáltabb mint a magyar átlag, de azért itt is megvannak a furcsa elemek, még mindig nem egy másik ország...
2013. márc. 9. 00:52
 8/8 anonim válasza:
100%
Már nem aktuális de leírom hátha valakit mostanság érdekelne. Messzebbről költöztünk ide, igy észrevehető volt egy két főbb jellemző. Ha ugy van segítőkészek, és nyugodtabbak az emberek. Viszont nagyképűek, nagyzolnak, letolnak a járdáról, kényelmesek. Borzalmas ahogy autóval közlekednek. Részletesebben is kifejthetném de röviden Ennyi, és nem mindenkire igaz ez de átlagban igen.
2016. febr. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!