Győrben miért cikáznak össze-vissza az emberek a járdán?
Figyelt kérdés
Köze van ahhoz, hogy a bicikliút is hol az út szélén van, hol a kerítés mellett? Miért nem lehetett volna egyenesre építeni? Az emberek ott is kígyómozgással mennek, ahol egyenes az út. Vagy a kifli alakú Interspar az oka?
Bocs a sok kérdésért, de azt vettem észre, senki sem tud itt egyenesen menni.
2010. nov. 12. 10:39
1/3 anonim válasza:
Mi győriek már csak ilyenek vagyunk:)) igen részben azért, mert ostobán van megcsinálva..kétszáz méteren a járda külső részén van a biciklis út utána már a belső részén aztán megint vált:)) de nézd Győr borzalmas közlekedés szempontjából, a többsávos jelzőlámpás körforgalmakról nem is beszélnék:DD amikor ide költöztem és bekeveredtem az egyik ilyen többsávos jelzőlámpás körforgalomba csak pilláztam, hogy jesszus ez meg mi?:))
2/3 anonim válasza:
Nekem Budapesten ugyanez a tapasztalatom. Sőt Kecskeméten, Kaposváron, Győrben, és mindenhol, ahol megforulok. Akár van bicikliút a járdán (itt is vannak ilyen hülye megoldások), akár nem.
3/3 A kérdező kommentje:
Kaposváron tuti nem így mennek, onnan jövök.
2010. nov. 12. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!