Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest lett a világ 25....

Budapest lett a világ 25. leglátogatottabb városa. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

2011-ben 4,3 millió turista kereste fel a magyar fővárost, ezzel a világ 25. leglátogatottabb városa lett. Most fordult elő talán először, hogy leelőzte az örök rivális Bécset és Prágát. :)

2013. jan. 27. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Budapest gyönyörű város!

A nyugatiaknak a gyenge forint miatt szinte ingyen van minden.

2013. jan. 27. 21:01
 2/15 A kérdező kommentje:
De akkor is, ez az eredmény szerintem kitűnő. :) Engem most nagyon boldoggá tett. Ha pl. megnézzük, Európa 6. leglátogatottabb városa lett (csak London, Isztambul, Párizs, Róma és Barcelona előzi meg). :)
2013. jan. 27. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Budapest tényleg gyönyörü, söt az europai városok közül az egyik legszebb kilátással rendelkezik.

Hogy olcsó lenne, nem hinném. Ha jó szállást akar valaki akkor annyiba kerül mint Berlni vagy más nyugati városban a jobb szállás. Itt az étkezés sem olcsó.

2013. jan. 27. 21:19
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem olyan meglepő, Budapest valóban gyönyörű város. Most vannak itt külföldi ismerőseim, és odavannak érte.
2013. jan. 27. 21:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Van egy csomó olcsó szállás és szórkozási lehetőség, ami a kisebb pénzű fiatalok számára is vonzóvá teszi. A nyugat-európai, amerikai fizetésekhez képest még mindig olcsó város, de sokkal szebb mint a hasonló árkategóriájú Pozsony, Szófia, Bukarest stb.

Bécs jóval drágább, ha mindent összeadunk.

Én is itt élek Bp-en, és nagyon szeretem, persze nyilván én más szemmel látom, mint egy turista, aki eltölt itt pár napot.

Örülök az eredménynek, és bízom benne, hogy a bevételek egy részét tényleg a város még szebbé és tisztábbá tételére fogják fordítani.

2013. jan. 27. 21:29
 6/15 anonim válasza:
100%
Nem meglepő. Budapest tényleg nagyon gyönyörű. Ugyan én nem Budapesten hanem Békéscsabán lakok de Budapestet jobban ismerem mint Békéscsabát mivel a nyári hónapokat végig Pesten töltöm és itt Csabán csak dolgozni mozdulok ki a lakásból. Akik azt mondják hogy nem szép azok még nem is voltak Pesten.
2013. jan. 27. 21:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem lepett meg a jó eredmény, mert Budapest szerintem is szép város. Az már annál inkább, hogy Bécset, és Prágát lekörözte, ezt nem gondoltam volna, de örülök neki:).
2013. jan. 28. 03:56
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Az Olcsóságának köszönheti a helyezést, semmi másnak!

Tömegközlekedés 0!!

Tisztaság 0!!

Stílus 0!!

Életszínvonal 0!!

Épített környezet 0!!

2013. jan. 28. 21:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előzőnek javasolnám, hogy töltsön el két hetet Teheránban, és máris megváltozik a véleménye...
2013. jan. 29. 04:03
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
A kilencesnek én azt javaslom, hogy ne hasonlítson egy -Teheránt Budapesthez... A két város nem egy színvonal. De lehet hogy Te még egy Trabantban is meglátod az 5ös BMW-t.
2013. jan. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!