Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Meddig (volt) érdekes Budapest...

Meddig (volt) érdekes Budapest az odaköltözőknek?

Figyelt kérdés

A párommal hamarosan felköltözünk végre egy vidéki kisvárosból,mert itt konkrétan semmi nincs, dögunalom az élet. Munka- és szórakozási lehetőségek miatt választottuk a fővárost. Eddig mindig csak 1-2 napot töltöttem ott barátoknál és rokonoknál, de mindig érdekesnek és nyüzsgőnek találtam, ami vonzóvá tette számomra.

Arra vagyok kíváncsi, h akik hasonló indíttatásból költöztek Budapestre, meddig tartott ki a lelkesedésük?:)

Köszi!

2013. jan. 24. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Én 11. éve lakom ott, először tavaly éreztem azt, hogy meguntam. De leginkább a csalódások miatt, szar állásaim vannak, semmi pénzem, szórakozni se járok sehova. inkább otthon netezek, nem járok sehova, ahol nézhetném, hogy mi mindenre nem telik.
2013. jan. 24. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 19. éve vagyok itt, és még nem untam meg. De lehet, azért is van ez, mert kertvárosi részben lakunk, szóval nem bent a nyüzsgő városban.
2013. jan. 24. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
en 23 eve elek itt es nem untam meg. Nekem kell a nyuzsi es ez Magyarorszagon egyedul itt talalhato meg. Persze New York utan furcsa volt ujra visszajonni es latni, hogy ami itt megy az New Yorkhoz kepes lof@$z.
2013. jan. 25. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
40 éve és király hely. Csak állás nekem sem figyel be! :(( De attól még a város szép!! Kedves Egyes válaszoló; Sétálni, nézelődni nem kerül semmibe…
2013. jan. 25. 03:32
 5/11 anonim válasza:
56%
Én a suli miatt éltem ott szűk 2 évig, de nem bírtam már, és tavaly hazaköltöztem. Az lehet, hogy több helyre lehet elmenni bulizni, színházba, kiállításra, de az a kosz, zaj bűz és bunkó emberek nekem elviselhetetlen volt. Mielőtt felköltöztem, azt hittem, élvezni fogom, de rájöttem, hogy élhetetlen. Ezt a sok szórakozási lehetőség dolgot úgy írják az emberek, mintha Bpn mindenki mindig kiállításon vagy színházban lenne:). Szóval pár hétig tartott a lelkesedésem, Bp. az igénytelen embereknek tetszik csak. Inkább az "unalmas" falu, mint az a koszfészek, de például Bécsben szívesen laknék, tiszta, kulturált, élhető.
2013. jan. 25. 06:35
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Én Bp-n születtem, majd a nyugati országrész (talán) legszebb városába költöztünk, de 1, illetve 2 évet ismét éltem pesten később.

Én annál boldogabb vagyok minél messzebb vagyok tőle.

2013. jan. 25. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Kinek ez, kinek az! Bp-nek vannak undormányos részei, igaz, meg látványban gazdagok is. Nem hiába lett Bp világváros. Én nem szólom le a vidéket, szeretem a falut, néha kell a nyugi is, de egy faluban nincs annyi jó dolog (kultúra, színház, múzeum, mozi, kiállítás etc.), mint itt.

Mondom, szeretem a falut!!

2013. jan. 26. 02:43
 8/11 anonim válasza:
2. éve vagyok itt, és kb. az első két hétig volt érdekes. Már nagyon unom. Hiányzik a csendes falu. :(
2013. jan. 26. 15:07
 9/11 anonim válasza:
kijevben elek 11 eve.de voltam mar budapesten parszor. de kijev persze sookal nagyobb. szoval en mar unom de szeretem. majus es december a legszebb. februar julius a leszarabb. szoval szerintem mindennek meg van a maga ketoldala, de hogy budapest nyuzsgo???? szerintem egy zsufolt szep kisvaros ahol mindenkit mindenki ismer. nalunk veletlen szeruen a varosban 5 evente talakozol ismeros arcal)))
2013. febr. 4. 14:09
 10/11 anonim válasza:
Harmadik éve élek itt, és szerintem sosem lehet megunni ezt a várost. Mindig találok benne felfedezni-valót és újdonságot.
2013. márc. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!