Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik repülőtér működik?

Melyik repülőtér működik?

Figyelt kérdés
Hallottam,hogy bezárták az egyiket...melyik maradt? Az,amelyik a Nyugati mellett van?
2012. dec. 21. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit szívsz, de én is kérek belőle, baromi ütős lehet :D A Nyugati mellett annyi hely nincs, hogy sárkányt eregessél nemhogy egy repülőt letegyél.

Na. A Ferihegy 1 terminált zárták be, a Ferihegy 2 működik.

2012. dec. 21. 09:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Bocs,az ha nem a nyugati,akkor a II.-s terminálnál melyik vasúti pályaudvar van.

Arra emlékszem,hogy valami feüljárón kellett átmenni,ami lemezből van,és nyáron meleg,és büdöl volt benne. A reptértől az állomásig.

Külföldön élek a szülőkkel,csak egyedül mennék haza.

2012. dec. 21. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt zárták be, ami a vasútállomás mellett van, az volt az I. Terminál. A mások működik, onnan taxival vagy busszal jutsz az egyeshez.
2012. dec. 21. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugati mellett SOHA nem volt reptér, elképzelésem nincs, hogy miről beszélsz...

Két terminál volt, Ferihegy I és Ferihegy II, az egyest valóban bezárták, de azok egymáshoz közel voltak, és a Nyugatitól piszok messze mindkettő...

2012. dec. 21. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Vasútállomásra gondol, harmadik, mar leírta a kommentjen....
2012. dec. 21. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó, bocsánat, azt nem láttam, csak a kérdést olvastam el.
2012. dec. 21. 11:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 10.40-s!

Lehet,rosszul emlékszem...akkor a nyugati felől jöhetett,mert nekem Szeged felé kell mennem majd.

Eddig mindig jött valaki elénk kocsival,most egyedül megyek,vonattal.

Köszönöm mindenkinek,megyek keresek menetrendet a termináltól a nyugatiig(buszt).

Ha valaki abban is segít,azt is köszönöm!

2012. dec. 21. 12:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Szép karácsonyt mindenkinek!

Karesz(16)

2012. dec. 21. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell a Nyugatiig elmennek, csak a kettes termináltol az egyesig, az állomáson tudsz az automatából jegyet venni a Bp Szeged intercityre.
2012. dec. 21. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, a vonat a Nyugatitól megy oda, úgy már igaz! :)

Boldog karácsonyt!

2012. dec. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!