Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapestre utaznank Amerikabol...

Anett1984 kérdése:

Budapestre utaznank Amerikabol mennyi lehet a csomagok sulya es mennyit kell fizetni ha tobb?

Figyelt kérdés

2012. dec. 5. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
attol fugg milyen legitarsasaggal repultok haza es milyen osztalyon. En 23kg os csomaggal johettem haza swissairrel. Lufthansa is ennyit enged. Fizetni pedig horribilis osszeget kell ha par kiloval tobb. jobban megeri +1 csomagot feladni.
2012. dec. 5. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:
50 lbs lehet egy borond, de nekem elneztek a majdnem 52-t. en is ugy tudom hogy tobbet kell tulsulyra fizetni mint masodik borondre. a masodik nekem 60 dollarba kerult.
2012. dec. 5. 03:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Légitársasága válogatja. Egészen pontosan: "baggage service charges for your entire itinerary are determined by the marketing carrier for the first segment of your itinerary".
2012. dec. 5. 03:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen jegyet és melyik légitársaságnál veszel. De ált. 23kb/fő a feladott és 8kg/fő a kézi.
2012. dec. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!