Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Az unnepekre Londoba mejek,...

Az unnepekre Londoba mejek, vezethetek autot szemejre szabott biztositas nelkul?

Figyelt kérdés
(Az auto tulaja el lenne utazva)

2012. nov. 28. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább maradj itthon es olvasgasd a Helyesírás c. könyvet....
2012. nov. 28. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ON:

Miért ne vezethetnél? Igen, vezethetsz.

OFF:

A helyesírásod botrányos! Tudtam hogy a magyar oktatási rendszer romokban hever, de hogy ennyire nem tudják megtanítani az embereket írni, az már röhej. (És akkor sokan csodálkoznak, ha nincs állásuk, mert beküldenek egy ilyen hibákkal teletűzdelt önéletrajzot.)

2012. nov. 28. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vezethetsz.

De tényleg inkább az írás gyakorlásán kellene gondolkodnod, mert ez rettenet. Szégyen, komolyan. :(

2012. nov. 28. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Elismerem, tudom nem mentseg de nem MO. elek.
2012. nov. 28. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem mentség, de legalább belátod.

Akkor már csak egy lépés, hogy javítani tudj rajta.

Olvass sok könyvet, figyelj oda az írásra.

Mikor írsz, ne kapkodj, gondold végig, mit akarsz mondani. Figyelj oda arra is, hogy mit húz alá pirossal a program, mert nem hiszem el, hogy a "szemejre" az csak úgy átment...

2012. nov. 28. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért mentegetőzik mindenki a rossz helyírás miatt azzal hogy nem Magyarországon él? Vagy gyorsan ír?? Ezek nem okok hogy pocsékul írjunk.

Én sem Magyarországon élek, mégis tudok írni.. (ha másért nem akkor azért mert aláhúzza pirossal ha rosszul van írva a szó, elég azt kijavítani)

2012. nov. 28. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Na , bocsánat.. Nekem meg kimaradt 1 betű.

Nem helyírás hanem helyesírás.. Ezt nem húzta alá pirossal mert a "helyírás" is értelmes szó, csak nem a mondatomban.

2012. nov. 28. 12:59
 8/9 anonim válasza:
Persze hogy nem mentség, én Londonban élek de azért ennyire nem gyaláznám meg a helyesírásunkat.
2012. nov. 29. 11:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolso, te ugyes vagy .
2012. dec. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!