Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen kajákat vehetnénk?

Milyen kajákat vehetnénk?

Figyelt kérdés

Szóval.

Barátommal elég szűkösen vagyunk pénzügyileg.

4 napra lemennénk Ábrahámhegyre a nyaralójukba, viszont kéne kaja is... Összesen 8ezret tudtam összeszedni(meg gondolom ő is adna, de én azt akarom hogy a kaját én álljam.)

Szóval Interspar,4 napra, 2 személyre milyen kajákat érdemes venni 8ezerböl? és mennyit?Milyen kajákat fözzek 4 napon keresztül? Én egy napra már kigondoltam a paprikás krumplit, az nem olyan drága kaja, és nem is nehéz megcsinálni. Mondanátok még ilyesmi kajákat és hogy mit vegyek hozzá ? Meg hogy mennyi innivalót kéne venni? Én kb 8 literre gondoltam (akármi..) erre a 4napra. Jajj ki szeretnék jönni nagyon ebböl a kevés pénzböl. meg hát kenyérügyben 2 kg sztem elég, én nem nagyon eszek ugyse kenyeret.

Kérlek segítsetek mert húú...:$:( :)

17/L

2009. aug. 13. 18:25
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
meg valami gazdaságos megoldásokra gondolok... pl még gondoltam a teafűre.. a víz ingyen van, a teafű meg max 200-300 ft és elég sok kijön belőle..
2009. aug. 13. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Száraz tésztát is kifőzhettek valamelyik nap, és lehet túrós tészta vagy spagetti. Megfőzni is egyszerű, és olcsó is. A rántott sajt rizzsel se bonyolult, és nem is drága.
2009. aug. 13. 18:33
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tényleg, tésztára énis gondoltam, anya ugy szokta csinálni hogy ilyen szarvacska tésztát kiföz, arra tejföl, reszelt sajt, delikát.. = sajtos tészta:D én azt csipázom.. :D Nah akkor ezt lehet bejátszom. És ha már ugyis veszek sajtot veszek többet és akkor rántott sajt.. :)

Bár a sajt kicsit drága, de nem vészes..

Még várok ötleteket :)

2009. aug. 13. 18:35
 4/16 anonim válasza:
lecsót,lángost csináltunk,mikor lementünk nyaralni:) és reggelente 1000 forintból megvolt a bevásárlás is. a lángos nagyon egyszerű és olcsó kaja...
2009. aug. 13. 19:04
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

1napi adag lecso 2 személyre (ami sz.tem jo ebédnek és vacsinak.ö sokat eszik eléggé, én 1-1 tányér aztán ennyi.): hány kg paprika kell ? és paradicsom?

2009. aug. 13. 19:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, innivalónak lehet vinni Bolero üdítő / ice tea port is. Az is olcsó és sok lesz belőle. Vagy valami olcsóbb szörpöt, plus tablettát. Amúgy szerintem ki fogsz jönni ennyi pénzből, szóval nyugi :)
2009. aug. 13. 19:23
 7/16 A kérdező kommentje:
:) Hu köszike... Tehát nem lessz égő ha ma mondom hogy "Kedvesem, a kaját én veszem, már van 8ezer pénzem?!"Nem fog hülyén nézni hogy kislány mit akarsz ennyi pénzböl?:D Végülis 4 napra csak elég :D...
2009. aug. 13. 19:27
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
mit bolero? ásványvíz. legolcsóbb. én ha még nagyon spórolni akarnék innivalót is csapvizet innék (ha van bevezetve víz a nyaralóba) kaj ügyben jó tippeket adtak, de én akár szendvicsn is elélnék 4 napig. ilyen "2 szelet kenyér összefordítva" fajtán ami közé bármilyen olcsó szalámit lehet venni. ilyen megoldásokkal sokkal több pénz marad szórakozni, nem tudom iszogatni ha akartok egy kicsit, vagy más pénzes dolgok..
2009. aug. 13. 19:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Bolerós vagyok! Szerintem igen is jó az üdítő por! Egyszerűbb 5 zacskóval bevágni a táskába, mint egy karton ásvány vizet cipelni.
2009. aug. 13. 19:39
 10/16 A kérdező kommentje:

igazából másra nem kell a pénz, benzin(abba még lehet adni szeretnék de az már drága..) meg cigi(neki-> szóval azt őm fizeti.) nem nagyon akarunk azért koplalni, strandra nem nagyon megyünk mert ez ilyen egésznap fetrengös 4 nap:D bulizni nem mennénk, ha iszogatni akarunk (nem igazán hiszem..) akkor hoz otthonrol whisky-t. szóval kaja meg benzin ami pénz...

Víz természetesen van a házban, sőt kaja is van elég sok.. legalábbis tavaly amikor voltunk volt, de tavaly is vittünk, igaz akkor 40ezer ft-ot hagytunk a bevásárló központba- akkor még volt munkája a barátomnak... így meg nem is akar menni hogy én fizetném a kaját.. pedig a benzin is elég költséges..szóval egálba vagyunk szerintem. kb 90km-re lakunk Ábrahámhegytöl. 6-7l fogyasztású kocsival mennénk.szóval jah, nem olcsó az se.

(bocsi a hülye fogalmazásért, és az esetleges helyesírási hibákért-csak közben megzavartak.) Még egyszer köszönöm a válaszokat, és még várok:)

2009. aug. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!