Milyen kajákat vehetnénk?
Szóval.
Barátommal elég szűkösen vagyunk pénzügyileg.
4 napra lemennénk Ábrahámhegyre a nyaralójukba, viszont kéne kaja is... Összesen 8ezret tudtam összeszedni(meg gondolom ő is adna, de én azt akarom hogy a kaját én álljam.)
Szóval Interspar,4 napra, 2 személyre milyen kajákat érdemes venni 8ezerböl? és mennyit?Milyen kajákat fözzek 4 napon keresztül? Én egy napra már kigondoltam a paprikás krumplit, az nem olyan drága kaja, és nem is nehéz megcsinálni. Mondanátok még ilyesmi kajákat és hogy mit vegyek hozzá ? Meg hogy mennyi innivalót kéne venni? Én kb 8 literre gondoltam (akármi..) erre a 4napra. Jajj ki szeretnék jönni nagyon ebböl a kevés pénzböl. meg hát kenyérügyben 2 kg sztem elég, én nem nagyon eszek ugyse kenyeret.
Kérlek segítsetek mert húú...:$:( :)
17/L
Köszönöm!
Tényleg, tésztára énis gondoltam, anya ugy szokta csinálni hogy ilyen szarvacska tésztát kiföz, arra tejföl, reszelt sajt, delikát.. = sajtos tészta:D én azt csipázom.. :D Nah akkor ezt lehet bejátszom. És ha már ugyis veszek sajtot veszek többet és akkor rántott sajt.. :)
Bár a sajt kicsit drága, de nem vészes..
Még várok ötleteket :)
Köszönöm szépen!
1napi adag lecso 2 személyre (ami sz.tem jo ebédnek és vacsinak.ö sokat eszik eléggé, én 1-1 tányér aztán ennyi.): hány kg paprika kell ? és paradicsom?
igazából másra nem kell a pénz, benzin(abba még lehet adni szeretnék de az már drága..) meg cigi(neki-> szóval azt őm fizeti.) nem nagyon akarunk azért koplalni, strandra nem nagyon megyünk mert ez ilyen egésznap fetrengös 4 nap:D bulizni nem mennénk, ha iszogatni akarunk (nem igazán hiszem..) akkor hoz otthonrol whisky-t. szóval kaja meg benzin ami pénz...
Víz természetesen van a házban, sőt kaja is van elég sok.. legalábbis tavaly amikor voltunk volt, de tavaly is vittünk, igaz akkor 40ezer ft-ot hagytunk a bevásárló központba- akkor még volt munkája a barátomnak... így meg nem is akar menni hogy én fizetném a kaját.. pedig a benzin is elég költséges..szóval egálba vagyunk szerintem. kb 90km-re lakunk Ábrahámhegytöl. 6-7l fogyasztású kocsival mennénk.szóval jah, nem olcsó az se.
(bocsi a hülye fogalmazásért, és az esetleges helyesírási hibákért-csak közben megzavartak.) Még egyszer köszönöm a válaszokat, és még várok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!