Hogy éljek normálisan Budapesten?
Fiatal vidéki srác vagyok, most költöznék bp-re.
alberletet, munkat keresnék. Illetve tanacsra lenne szukseg hogy osszam be a fizut? (alberlet mellett) Egyedul vagyok, nemvagyok szenvedelybeteg. min takarekoskodhatok? hogy kezdjek neki? 21f
Jaja, ahogy az előttem szóló is írta, az a legjobb ha valakivel közösen bérelsz egy lakást, vagy valakitől egy szobát. Így szerintem a lakhatást meg lehet oldani 30-40k körül.
Viszont: szerintem egy személyre főzni nem túl gazdaságos dolog, esetleg ha nagyobb adagokat főzöl, csak akkor meg egy hétig azt eszed. Vannak egész jó kifőzdék, meg menüs helyek ahol viszonylag olcsón lehet főtt kaját kapni, ami nem is rossz, meg viszonylag laktató is, meg változatos. Én mondjuk suliba járok, de otthonról szoktam hozni minden héten valamennyi főtt kaját, ez nagyon sokat segít. Ha van rá lehetőséged, lehet hogy célszerű neked is élni ezzel.
Üdv
20f
Az elsőé nagyjából jó tanács.
Kivéve a bérlet nélküliséget, ezzel nem értek egyet. Reméljük, a munkahelyed hajlandó lesz téríteni.
Általában úgy jó beosztani a fizut, hogy a rezsi után megmaradó rész legalább egynegyedét érdemes rendszeresen félretenni.
A többi - bízunk benne - elég az élelmiszerekre, és a szórakozásra, egyebekre.
További takarékoskodás lehetséges a világításon, mosáson, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!