Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Írnátok egy vicces sztorit...

Írnátok egy vicces sztorit vmelyik utazásotokról? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Holnap angolon 2 percig kell beszélnem róla és nekem vhogy nem nagyon jutott ilyen eszembe..:P előre is köszi!:)

2012. okt. 19. 00:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer 3-an mentünk vonattal Tbilisziből Jerevánba. A vonatra való felszállásnál megnézték a jegyeket, de csak később jöttek begyűjteni őket, viszont sajnos az egyik barátom elhagyta az ő jegyét (illetve egész pontosan elkeveredett a jegye). Még tudni kell, hogy mivel ez ilyen nyaraló vonat volt, így 3-an csak úgy kaptunk jegyet, hogy a vonat különböző részeiben, így nem tudtunk arról, hogy a gyereket éppen lerakták a vonatról. Én annyit vettem észre, hogy elindult a vonat, kinéztem az ablakon, hogy még egy pillantást vessek a tbiliszi pályaudvarra, erre látom, hogy ott áll a srác, és vigyorogva integet nekem! Én teljesen ledöbbentem, majd előre mentem, kiderült, hogy meglett a jegy, a kaller mondta, hogy nála lesz, a srác menjen el a grúz határvárosba, Szadakhlóba, majd ott felszállhat. Srácot felhívtam, mondtam neki mit tegyen. Ezután az ő elmondása szerint a következő történt: Kirohant a pályaudvar elé, és hangosan üvöltözött, hogy taxi-taxi! Kiérve bapattant az első taxiba, és csak annyit mondott:Szadakhlo, fast! Közben a velem szemben ülő nő felajánlotta, hogy a taxisank elmondja grúzúl, hogy pontosan hova menjen, és milyen gyorsan. A srác elmondása szerint ez használt, mert innentől 150-es tempóban száguldoztak át a városokon és a piros lámpákon is:) Azonban a taxisofőr okos volt, és még a cél előtt megállt a puszta közepén, és közölte, hogy 100euró lesz ez a kis fuvar, a barátomnál éppen csak, de volt annyi pénz, és hát mégse akart kiszállni a taxiból este egy mező közepén, így fizetett. Végül a vonat előtt fél órával megérkezett az állomásra, ahol a határőrök csodálkoztak is, merthogy ott soha senki nem szokott felszállni, krédezték, hogy mit keres ott. Mikor a gyerek elmondta a történetet, jót röhögtek rajta. Ezután ha ez még nem lett volna elég, kb. 10 perccel a vonat beérkezése előtt elkezdet szakadni az eső is. Így végül szegény gyerek csurom vizesen és 100 euróval szegényebben szállt vissza hozzánk a vonatra. Akkor persze ideges volt (mint ahogy mi is), de azóta jókat nevetünk ezen a történeten.
2012. okt. 19. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mikor először nyaraltunk Horvátországban az autópályákon, a fizetőkapuknál mikor kinyílik a sorompó az van kiírva a kijelzőre, hogy Gotovina. Azt hittük, h ez annyit jelent horvátul, h viszontlátásra, ezért nagy lelkesen, jó hangosan mindenkinek így köszöntünk, boltban, étteremben, büfében...stb. Hazafele úton láttuk egy táblán kiírva több nyelven (köztük magyarul is), hogy jó utat. Mind kiderült a Gotovina is ezt jelenti...

A másik pedig, hogy apukám mindenkinek dobermannal köszönt dobar dan helyett :D

2012. okt. 19. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!