Soltvadkert milyen nyaraló hely?
Szia!
Én már több alkalommal is voltam és nagyon jól éreztem magam minden eggyes alkalommal.Barátságos környezet,tiszta,főként idősebbek és családosok nyaralnak ott,illetve gyerektáborozók,soltvadkertiek.A tó gondozott és szép,lassan mélyülő és széles a partja,ami kiválóan alkalmas várépítésre,vagy csak a hasunkat süttetni.Van csúszda és vizibicigli kölcsönzési lehetőség.Vannak büfék,éttermek és vattacukros:)A felnőtt belépőjegy 500 ft egy napra,a gyermek 300 ft és kukássárga karszalagot ragasztanak fel majd a csuklótokra:)Programok is gyakoriak a Vadkerti- tónál.A város központjában (Kossuth Lajos u.,avagy 54-es út, [link] érdemes felkeresni a Korona cukrászdát,ahol isteni a fagyi és van cukrász múzeuma is.Programokról infót a soltvadkert.hu oldalon olvashattok.
Jó időt és kellemes pihenést!
Szia! Én itt lakok SOltvadkerten :)
Van egy tó a város szélén nagyon ismert és van sok nyaraló.
Lehet bérelni is, ja meg van kemping!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!