Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Soltvadkert milyen nyaraló hely?

Soltvadkert milyen nyaraló hely?

Figyelt kérdés
A hétvégén megyünk Soltvadkertre egy kicsit kikapcsolódni!Volt már valaki ott??Milyen a tó?És a város??
2009. aug. 6. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már több alkalommal is voltam és nagyon jól éreztem magam minden eggyes alkalommal.Barátságos környezet,tiszta,főként idősebbek és családosok nyaralnak ott,illetve gyerektáborozók,soltvadkertiek.A tó gondozott és szép,lassan mélyülő és széles a partja,ami kiválóan alkalmas várépítésre,vagy csak a hasunkat süttetni.Van csúszda és vizibicigli kölcsönzési lehetőség.Vannak büfék,éttermek és vattacukros:)A felnőtt belépőjegy 500 ft egy napra,a gyermek 300 ft és kukássárga karszalagot ragasztanak fel majd a csuklótokra:)Programok is gyakoriak a Vadkerti- tónál.A város központjában (Kossuth Lajos u.,avagy 54-es út, [link] érdemes felkeresni a Korona cukrászdát,ahol isteni a fagyi és van cukrász múzeuma is.Programokról infót a soltvadkert.hu oldalon olvashattok.

Jó időt és kellemes pihenést!

2009. aug. 6. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nyaralni még nem voltam ott,de nekem is egyből a hihetetlenül jó cukrászdája jutott eszembe.ne hagyjátok ki!
2009. aug. 6. 14:52
 3/5 anonim válasza:
76%
Mi is nyaraltunk már ott két gyerekkel. Nagyon tetszett a környék, a város a tó is. Mindannyian jól éreztük magunkat. Mindenhol homok van a gyerekek tudnak a parton játszani. Van minigolf, lehet horgászni is. A tó is viszonylag elég tiszta. Ami nekem nagyon tetszett hogy minden reggel át gereblyézik a tó partját. A Balatonon ilyen nem láttam.
2009. aug. 6. 15:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Néztem a képeket a tóról, és nagyon tetszett, ezért is választottam!Szórakozási lehetőségről tudtok??Élőzene, vagy tódiszkó?
2009. aug. 6. 15:36
 5/5 anonim válasza:

Szia! Én itt lakok SOltvadkerten :)

Van egy tó a város szélén nagyon ismert és van sok nyaraló.

Lehet bérelni is, ja meg van kemping!!

2010. dec. 6. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!