Jó nyaraló hely Magyarországon?
Hello!
Magyarországon belül, esetleg ha voltatok nyaralni, kempingben, vagy tó mellett, ahol elfogadható árak vannak és nyaraláshoz nagyon jó hely. Talán még látnivalók, érdekességek stb. is van a környéken, akkor segítsetek nekem valamit keresni nyárra. Ha tudtok linket szívesen megnézem a helyet. Saját véleményeket is várok a helyről, ha netán voltatok ott :)
Köszönöm előre is :)
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget, de sajnos én még csak tanuló vagyok, így ösztöndíjból tudnánk menni nyaralni. Így az összeget nem tudnám megfizetni egy hétre.
Azért köszönöm!
Hello!
Köszi Szépen a segítséget!
Találtam közben egy másik helyet. Mivel segítettél ezzel kapcsolatban, szereztem másik kuncsaftokat helyettem, akik elköltik ott a nyaralásra szánt pénzüket :)
Ezt találtam, jelenleg elfogadható árakkal. Bocs, hogy csak most írok vissza, de eddig nem figyeltem, hogy jött-e válasz/kérdés.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!