Valaki mondana egy olcsó szállást közel a Nyugatihoz, ahol 1 éjre is meg lehet szállni?
Figyelt kérdés
Napok óta bújom a netet, de nem találtam olyat, ahol 2-en együtt kijönnénk 8000-ből és nem koedukált terembe lenne(akivel megyek, az nem szeretne ilyen helyre menni). Nagyon sok szállást megnéztem a VI.kerületben, de egyszerűen nem találtam egy olyat se. Nekünk jó bármilyen szállás, apartman, hotel, csak közel legyen a Nyugatihoz és olcsó legyen.(+1 napra is foglalható) Előre is köszi!2012. szept. 23. 17:37
1/3 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlenül kell a Nyugatihoz annyira közel lennire, de Terézvárosban legyen, az a lényeg. Annyit nézelődtem már, tiszta ideg vagyok, hogy nem találok! Kérlek segítsetek!:)
2012. szept. 23. 17:39
2/3 anonim válasza:
Én szálltam már meg az adaggioban. Az néhány megálló a nyugatitól.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz! Bár végül egy másikat választottam, ami még közelebb van oda,ahova menni akarok. Nagyon sokat keresgéltem, míg megtaláltam a megfelelőt, nem nagyon van a VI.kerületben olcsó szállás azt vettem észre. De csak sikerült találnom egy 8000 ezreset.
2012. szept. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!