Nagyon olcso szàllàs! Gyorbe?
Figyelt kérdés
decenber kornyèkère keresek szàllàst gyorben.kevesebb mint egy hètre vàrok olaszorszàgba vendègeket.nem kell szàlloda.egy kis lyukkal is megelèkszenek.amugy 2 for kellene.kerestem ès hàt minden elèg dràga.èn ilye 500-1000 ft/èjszakàra gondoltam.aki tud valamit segitsen?.elèg surgos lenne#szàllàs
2012. szept. 23. 14:32
1/1 anonim válasza:
Huhh először is egy kicsit csiszolni kellene a helyesírásodon mert borzalmas.
Másik, hogy 500 forintért a híd alatti fekvőhelyet sem adják ki, így szerintem ez eléggé merész álom.
A Széchenyi István egyetem kollégiumaiban van szállás 4000-4500 között vannak a szobaárak, ami 3 főt fogad be.
Ez szerintem korrekt áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!