Magyarorszàgra megy nyaralni a 13 éves fiam. Franciaorszàgban élunk, de perfektul tud magyarul. Mennyi koltopénzt adjak neki az ot hétre? Tiz nap tàbor is lesz az utazàsban.
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 08:36
1/13 anonim válasza:
10.000ft-ot mindenképp,de szerintem többet is adhatsz neki,attól függ ,szeret vásárolgatni?vagy ajándékot szeretne vinni? kaját gondolom itt vesz,ami szintén nem olcsó ,én 10-15.000ft-ot ajánlok :)
2/13 anonim válasza:
Én azért 5 hétre biztos többet adnék 10-15 ezer forintnál. Ez napi 300-400 forintot jelent. Ennyiből naponta vehet egy fagyit vagy egy üdítőt. Ha a táboron kívül töltött időben az étkezést is ebből a pénzből kell kigazdálkodnia, akkor éhen hal.
4/13 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy hol lesz, neki kell-e gondoskodni a háromszori étkezéséről, vagy az már fizetve van. Belépők ide-oda, strand, mozi, múzeum, stb. nem olcsó.
5/13 anonim válasza:
Villamos-buszjegyek ára is magas, ezt kihgytam.
6/13 anonim válasza:
Az attól függ. Nem mondtam, hogy az étkezése megoldott-e, vagy neki kell állni?
Más kiadása, amit már most előre láttok, van-e? Kell-e pl. helyi utazáshoz jegyeket/bérletet vennie, belépőjegyeket kell-e vennie valahova? Ezeknek a mértékét internet segítségével ki tudjátok kalkulálni. (Kicsit számoljatok pluszban rá a biztonság kedvéért, mostanában emelkedtek árak.)
Ha akar valami "nagyobb" dolgot venni itt, annak is meg lehet nézni az árát.
Egyébként meg sima költőpénzben - tehát mindenen felül - fagyira, csokira, nasira, stb. olyan napi 1.000,- Ft szerintem elég.
8/13 anonim válasza:
Lényeges, hogy bárhová mennek kirándulni, vigyen magával otthon készített (boltban vett) szendvicset, ásványvizet, vagy üdítőt, mert a helyszineken 3-4-szeres mindezek ára.
9/13 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy inkább többet mint kevesebbet... Inkább vigyen többet és maradjon neki, minthogy keveset és elfogyjon neki... 5hét?! Az nagyon sok idő... több mint egy hónap. egy ezres minden napra---> 35000 +-5000 én ha a helyedbe lennék és meg is tehetném akkor ennyit adnék neki. Vagy nem tudom nálatok hogy megy de nekem van saját pénzem is, ha akrok valahová menni a nagyrészét abból állom. Adjál neki valamennyit ő meg kipótolja ahogy gondolja... De szerintem 35000ft az a minimum. Remélem segítettem.:)
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a vàlaszokat, elnézést, csak most van idom ujra a gép elé ulni.a tàbor elore ki van fizetve, utàna a dédiénél és a novéreméknél lesz 3 hétig. nem akarom, hogy ingyen etessék. mennyit adjak ebédre és vacsoràra? a férjem 300 eurora gondol, koltopénz, belépok, fagyi, strand, elég lesz? foleg, hogy otthon minden dràgàbb, mint itt :(
2012. júl. 22. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!