Mikor megy az az új alstom metró?
Ez így nem teljesen igaz. Nincs folyamatosan forgalomban. Az alstom nincsen külön kezelve, a többi szerelvényhez hasonlóan egy forgalmi számra adják ki. Amíg az a szám forgalomban van menetrend szerint, addig szaladgál az alstom is.
Azaz NEM igaz az a tévhit, hogy ha kimegy az ember végigvár maximum "egy kört" akkor tuti jön majd az alstom.
Én ma utaztam vele. Nem ízlett. Az orosz szerelvények ennyi idős korukban sokkal kellemesebbek voltak, mint ez.
Csúnya a külseje. Egyáltalán nem hasonlít arra, amire szavazni lehetett. Ugyanolyan zajos kívülről és belülről is. (A zaj egy része az alagút és az állomások adottsága, de ezzel együtt is.) Az ülések kényelmetlenek. Nem rám tervezték belátom, de nekem pl. hajlott a hátam (nem púpos!), a támla szöge olyan, úgy érzem, mintha előretolna. A tető alatti kapaszkodó nem ér el az ajtókig. Így van kb. 40-50 centi, ahol azt már, az ajtóknál lévőket még nem éri el mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!