Elsősként milyen diákigazolvány számot írjak a BKV-bérletre? Főleg negyedévesnél/szemeszter bérletnél.
Figyelt kérdés
A középiskolai diákigazolvány októbert 31-ig érvényes, ezt értem. Viszont a negyedéves/szemeszter bérlet jobban megéri, addig az előző diákom már nem érvényes. Vagy amíg nem kapom meg az újat, ne írjak rá semmit?2012. aug. 29. 13:01
1/6 anonim válasza:
Az nem jó, ha semmit nem írsz rá mert megbűntethetnek érte.
Ha nagyon ragaszkodsz a 100 napos vagy szemeszter bérlethez akkor írd rá a régit, és amikor megjön az új, 250 ft-os kezelési költségért kicserélik a BKV pénztárban.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez eszembe se jutott eddig. :)
2012. aug. 29. 13:27
3/6 anonim válasza:
írd rá ceruzával, és majd átjavítod.
4/6 anonim válasza:
1) Ceruzával érvénytelen
2) Nem tudja átjavítani mert a biztonsági elem megsérül rajta.
Baromságokat minek kell tanácsolni? Vagy az a cél, hogy megbűntessék? :S
5/6 anonim válasza:
én úgy is utaztam, hogy nem volt kitöltve. most is csak azért van, mert éves bérletem van. kutya nem nézte. 1-1 volt ki rinyált mert frissen vettem meg és nem volt beleírva, de az se sok volt.
6/6 anonim válasza:
Kb. 5 éve úgy utazom, hogy nem írom be a számot, sohasem szólnak érte. Szerintem várd meg az új diákot és akkor írd be a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!