Kőbánya, Kispest vagy Pesterzsébet a jobb kerület?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 19:12
1/4 anonim válasza:
Kispesten lakok, viszonylag jó hely, nem nagyon van olyan része ahol este félni kéne, cigány is kevés van. Wekerle kifejezettem jó hely. Kőbánya annál rosszabb, sok a lakásfeltörés, rablás, ott fordított a helyzet, nehezebb olyat helyet mondani ami este is biztonságos. Viszont tömegközlekedésileg, mind a két kerület jó. Erzsébeten csak átutazóban szoktam lenni, a kertvárosi része nem tűnik rossznak.
2/4 anonim válasza:
Én egyértelműen Kispestet tartom a legjobbnak a 3 közül. Ugyanakkor a másik két kerületet sem tartom annyira veszélyesnek, hogy éjjel ne mászkáljak arra.
Amúgy Pesterzsébeten nem minden kertvárosi rész nyerő közbiztonság szempontjából.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, Kispest a legjobb ezek közül.
Pesterzsébetnek szép, kertvárosias részei vannak, de egyre több a "bodzaszedő" arrafelé, én elkerülném,.
4/4 anonim válasza:
Egyiket se választanám. Kispest a legelfogadhatóbb ezek közül, de nem peremkerület, és a telkek sem elég nagyok a családi házaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!