Milyen kerület Újbuda (XI)?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 21:47
2/9 anonim válasza:
az egyik legjobb ai I, II, XII után....
meg hát mégiscsak Budai oldal :)
3/9 anonim válasza:
Jahogy milyen! Elnézést, félreolvastam. Szerintem is az egyik legjobb.
4/9 anonim válasza:
Milyen értelemben kérdezed? Mi érdekel?
5/9 anonim válasza:
Elég nagy és népes kerület, ennek megfelelően változatos. Vannak előkelőbb részei, vannak lepusztultabbak, panelrengetegek, illetve lakóparkrengetegek... De tényleg, pontosan mire vagy kíváncsi?
6/9 anonim válasza:
Én Gazdagréten lakom, az elég jó, mert biztonságos és minden van (4 szupermarket, fodrász, kozmetikus, sok kis bolt, posta, orvosi rendelő, pizzériák, amit el bírsz képzelni).
Mondjuk engem jobban vonz a pesti oldal, mert minden érdekes ott történik.
7/9 anonim válasza:
én szeretem, sokfelé lehet kutyát sétáltatni
8/9 anonim válasza:
Szeretem, mert sokfelé lehet kutyakakiba lépni.
9/9 anonim válasza:
Én máshol el sem tudom képzelni az életemet! Itt születtem, itt nőttem fel-bár még nem vagyok olyan idős, csupán 16 éves-de nyugodt szívvel megyek végig az utcákon. Vannak nagyon hangulatos részei! Laktam már társasházban, kertesben és panelben is. Én csak ajánlani tudnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!