Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Volán bérletet, hogyan lehet...

Volán bérletet, hogyan lehet igényelni/venni, milyen iratok kellenek a kiállításához, ha egyáltalán kellenek?

Figyelt kérdés

Bejárós leszek, és ezért lenne szükségem a havibérletre, ha jól tudom akkor nekem 90%-os kell, mivel diák vagyok.

Már utána néztem, hogy 40 km után kell havi 3200-3400 Forintot fizetnem, ez ugye reális?

2012. aug. 27. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

"Tanévkezdéskor az iskolát kezdő tanulóknak az állandó diákigazolványuk megérkezéséig igazolást kell igényelniük, melyet az oktatási intézményük állít ki.

Iskolát váltó diákok esetében, amennyiben nem változott az utazási viszonylat, úgy a korábbi diákigazolvány érvényesítési ideéig – március 31. vagy október 31. – továbbra is felhasználható, azonban az utazási viszonylat változása esetén az új diákigazolvány átvételéig igazolást szükséges igényelni.

Az igazolás az utazási kedvezményre történő jogosultság ellenőrzéséhez szükséges személyi okmány – értsd: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány vagy régi diákigazolvány – bemutatásával együtt érvényes. A személyazonosság ellenőrzése alól kivételt képeznek az alapfokú iskolát kezdő, személyazonosságukat fényképes okmánnyal igazolni még nem tudó kisdiákok."

Itt megtalálod, hogy hol vannak buszpályaudvarok, bérletpénztárak:

[link]

Itt vannak még további bérletértékesítő helyek:

[link] /berlet

A 90%-os havi bérlet 35,1 - 40 km közötti távolságra 2850 Ft, 40,1 - 45 km-nél 3220 Ft.

[link] - itt érdemes még elolvasnod a "Diákok figyelmébe ajánlott kérdések" részt!

2012. aug. 27. 23:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :)
2012. aug. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!