Nyilván a szigorúan bevizsgált termékek miatt büntetik meg rendszeresen. Még ez a langyos fogyasztóvédelem is.
Nem járok ilyen helyekre. Azért bármit nem, még ha olcsó is (bár ez mindig csak 1-2 termékre igaz).
Én kétszer jártam ott!
Először, meg utoljára!!!
Nyugat-Európa ipari hulladékát árusítják "gazdaságos" csomagolásba,
a megtévesztett egyszerű lelkületű vásárlóknak...
A műszaki áruk többsége is gagyi.
A minőséget ne ott keresd!
Wampa!
ne élj álomvilágban!
Pl:Ahol van grill pult ott csak a romlott húsokat sűtik,hogy ne akukába dobják.
Másrészt a tecsó egy globális hulladéklerakat.A mínőséggel mindig is próbléma volt,és nem hiába büntetik meg őket folyton ezért azért,,,
A kínai piacon jobb mínőséget lehet kapni mint a tecsóban.Pedig a gyagyit is kína gyártja .
Én is szoktam menni a tecsóba,nem tagadom ,de mínőséget nem is fogok elvárni tőlük soha.Akkor már inkább lidl.
Amúgy ilyen termék, olyan termék.
Tudtátok, hogy a Bonduelle konzervek hazai zöldségeket tartalmaznak, és nem vizsgálják be őket, hogy előírás szerint készültek-e el?
Vagy spar-ban van a sparos krémtúró, az 10 forinttal olcsóbb (legalábbis régebben), mint a Millis pedig a két termék között egyedül a címke különböző.
Lehet nevetni, hogy 10 forint, meg hogy tuti nem ugyanolyanok, de menjetek, olvassátok el a címkét.
Ugyanabból készülnek, és ugyanott gyártják mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!