Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Fonyódon a Bartók Béla Út...

Fonyódon a Bartók Béla Út közelében van valami jó hely osztálykirándulásos "Horror Special"-ra (magyarázat lent)?

Figyelt kérdés
Szóval a Horror Special alatt arra gondolok hogy mondjuk 4 fős csapatokban mennek az emberek és valamit végre kell hajtaniuk (mondjuk egy térkép alapján megtalálni valamit) miközben mindenféle módon ijeszgetjük őket... természetesen ezt éjjel csinálnánk. Ötletem van hogy hogyan lehetne ijeszgetni, de van valami jó hely? Valami ösvény ami az erdőben van vagy esetleg "elhagyatott" helyek meg ilyesmik...
2012. júl. 29. 21:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Akkor inkább nem megyük ahhoz a löszfalhoz... :D
2012. okt. 30. 18:43
 12/14 anonim válasza:
én voltam a "löszfalos" ... Mindenkinek a löszfalomlás a mániája ... a lösz egészen addig nyugton van, amíg az ember közbe nem avatkozik, tehát van megkötő növényzet. A barlang pont egy ilyen, viszonylag érintetlen helyen van, azért bátorkodtam írni, mert mi is arra töltöttük a gyerekkorunk egy jó részét, és lám még élünk és virulunk. DE, akkor ezennel visszavonom, a végén még valaki egy ártatlan komment miatt rögtön rács mögé kívánna, mint közveszélyes bűnözőt.
2012. nov. 1. 21:33
 13/14 anonim válasza:
amúgy, kedves másik válaszoló ... elsőként Te ajánlottad a Sirályt, talán ott nagyobb biztonságban vannak? Nem mellesleg magánterület, tehát akár jogi következményeket is vonhat maga után annak a omlásveszélyes épületnek a "látogatása". Ennek ellenére, helyiként mindannyian tudjuk, hogy valós veszélyeket nem tartogat a Sirály sem, a kutya sem jár arra ... a kérdezőtől pedig elnézést, próbálunk minél jobb és érdekesebb helyeket keresni! :D
2012. nov. 1. 21:38
 14/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindkettőtöknek... :D majd folyamatosan figyelem hogy meddig jutottatok a megbeszélésben... :D és majd persze minden választ felpontozok köszönetképpen hogy megtaláljátok a legjobb helyet... :D egyébként egy kis sétány is jó lenne amit körülvennek fák... :D
2012. nov. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!