Borsodban sátorozásra milyen jó helyek vannak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 18:59
1/5 anonim válasza:
Szelesi bánya tó szerintem jóhely csak nemtudom lehet e
de semmiféle képpen nem ózd:D
2/5 anonim válasza:
Nyékládházán.Az ottani tavaknál lehet sátorozni.Van több tó is ( egészségügyi tó, Gólem-tó).Csak ugyebár bányatavak így fürdésnél vigyázni kell, sajnos nem egy ember veszett oda.DE én hétvégén voltam kinnt és nagyon jó volt.Fürödtünk is. nemvolt semmi ( szerencsére).Ja szúnyoggal én egy darabbal nem találkoztam szóval...én csak ajánlani tudom!
3/5 anonim válasza:
Szelesi tó??? Mármint Szuhakálló és Sajókaza között? Semmiképp sem ajánlánám,még ha lehet is sátorozni. Hagy ne fejtsem ki a véleményem...
Van tó Varbón,ahol lehet,itt nálunk Vadnán is lehetett egy időben,sztem még most is. Nyék az nagyon tuti! Rakacai tó. Meg a Lánci tó. Egyáltalán vízpartra mennétek?
4/5 anonim válasza:
igen az. de én nagyon nagyon régen voltam ott szóval nemtudom hogy most mi megy ott..:)
5/5 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen a válaszokat! Igen, mindenképp víz közelbe!
2009. júl. 17. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!