Siófokon van valahol lehetőség sátorozásra kempingeken kívül? Vagy az esetleg büntetendő lenne?
Figyelt kérdés
Voltam már idén Siófokon szállodában,de szeretnénk visszamenni,viszont már nincs pénzünk,ezért úgy döntöttünk,sátorozni kéne. 2 éjszakáról lenne szó,az még kibírható szerintem.A kempingek nemtudom merre vannak,de ugyebár azokért is fizetni kell.Van valahol valami diszkrét hely,közel a Petőfi sétányhoz,ahol leverhetnénk a kis sátrunkat?Továbbá büntetendő kemping területen kívül?2009. júl. 19. 21:10
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy tilos-e, de ha az is, nem akadály, ha nem vagytok nagyon zavaró helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!