Szerintetek hová menjünk 1napos családi kirándulásra?
Szlovákiát szemeltük ki ilyen 1napos kirándulásra. Kassán és Rozsnyón voltunk. Betliar kastélyban is voltunk már, Lőcsén is voltunk és voltunk Krasznahorka várában.
Milyen települést/várost tudnátok nekem mondani, ami nincs túl messze és több mindent lehet a környéken megnézni.
Dobsinát gondoltuk, de nem tudom, hogy annak a környékén a barlangon kívül mit lehetne megnézni. Illetve Bajmóc kastélyát gondoltam, igaz kicsit messze van, de nem tudom annak a környékén még mit lehet megnézni. Google a barátomra nem hagyatkozom.
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Ha egy kis nyugalomra vágytok, javaslom Szőgyént. Esztergomtól északra van, nincs annyira messze a határtól. Van ott Tájház, régészeti múzeum, kiállítás, hangulatos étterem, gyönyörű templom, dombos vidék, kedves emberek. Egy napra elegendő.
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!