Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek hová menjünk...

Szerintetek hová menjünk 1napos családi kirándulásra?

Figyelt kérdés

Szlovákiát szemeltük ki ilyen 1napos kirándulásra. Kassán és Rozsnyón voltunk. Betliar kastélyban is voltunk már, Lőcsén is voltunk és voltunk Krasznahorka várában.

Milyen települést/várost tudnátok nekem mondani, ami nincs túl messze és több mindent lehet a környéken megnézni.

Dobsinát gondoltuk, de nem tudom, hogy annak a környékén a barlangon kívül mit lehetne megnézni. Illetve Bajmóc kastélyát gondoltam, igaz kicsit messze van, de nem tudom annak a környékén még mit lehet megnézni. Google a barátomra nem hagyatkozom.

Köszönöm szépen a segítséget!!!

2012. júl. 1. 19:30
 1/1 anonim válasza:

Ha egy kis nyugalomra vágytok, javaslom Szőgyént. Esztergomtól északra van, nincs annyira messze a határtól. Van ott Tájház, régészeti múzeum, kiállítás, hangulatos étterem, gyönyörű templom, dombos vidék, kedves emberek. Egy napra elegendő.

Eszter

2012. júl. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!