Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol tudnánk olcsón nyaralni?

Hol tudnánk olcsón nyaralni?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk elmenni nyaralni, 3 napra. Fejér megyében lakunk, és nem szeretnénk azért 300 km-re menni. Kéne valami szállás, ahol van esetleg jakuzzi,medence, vagy a Balaton mellett valami jó hely. Olyan szeretnénk, amiben van étkezés is, de mégis viszonylag olcsó. Mondjuk ha félpanziós és 3000 körül van egy éjszaka. Ja és a legjobb, hogy főszezonban megyünk, augusztus elején, tehát főszezonban legyen 3000 körül. Létezik egyáltalán ilyen? Várok minden ötletet!

2012. jún. 27. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Na összegezzük a kívánság-listádat!

Tehát:

- Balatonnál,

- főszezonban,

- augusztus elején,

- szállással,

- félpanzióval,

- jakuzzival,

- medencével,

- 3ezerért /nap

Nem írtad, hogy ezt két személyre gondoltad-e?

...és, hogy milyen színű legyen a limuzin, amivel értetek mennek majd!!

2012. jún. 27. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
A jakuzzit-medencét úgy írtam hogy esetleg, és 3000/fő/éj-re gondoltam...ha nem tudsz normális hozzászólást írni, inkább ne is írj.
2012. jún. 27. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
És azt sem írtam, hogy csak a balaton mellett lenne jó, de az van innen a legközelebb :)
2012. jún. 27. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
3000-ért nemhogy félpanziót, de még reggelit sem fogsz kapni. De miért nem nézel körül a szállásokat kínáló honlapokon?
2012. jún. 27. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

kérdező!

Ennyire sötét nem lehetsz!!!

Vagy mégis van élet az agyhalál után???

2012. jún. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!