Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol találok ilyen tájat a...

Hol találok ilyen tájat a Felvidéken? FONTOS!

Figyelt kérdés

Nekem tipikus felvidéki táj kellene! Olyan hely, ahol látszódnak még ilyen melegben is a hegyek hófödte csúcsai! Ahol az út mellett fenyőfák vannak. Havas fenyőfák lennének a legjobbak, de ez most szerintem lehetetlen! Tehát nekem olyan hely kellene, ami a hegyek között van, az út mellett fenyőfák, és ha igazán nagy örömet akartok nekem szerezni, akkor még a völgyben egy faluval is spirázhatnátok a dolgot!

Istenem valaki írjon egy valós helyet a Felvidéken(ma valami szlovákia)!!! Köszönöm! Kérem írjon valaki! :)

2012. jún. 20. 22:35
 1/2 anonim válasza:
Valami ilyesmit tudok ajánlani. Ha tetszik leírom merre találod :) [link]
2012. júl. 12. 15:11
 2/2 anonim válasza:

"ma valami szlovákia" bocsi az offért, de ez nagyon tetszik :D :D :D

A Tátrában találsz pár ilyet, de hidd el, itt sem marad meg semmi a régi formájában, szóval ne vágyj idillre...

egy felvidéki :P

2012. júl. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!