16000 Ft-ból kijön 4 napos nyaralás a Balatonnál, Siófok mellett?
Hello !
4-en mennénk (barátok)Július elején a Balatonhoz és találtunk olcsó szállást Siófoktól nem messze. Szerintetek elég 6-8 ezer forint 4 napra, mint költőpénz ?
Ingyen strandra járnánk és nem buliznánk halálra magunkat, csak jól éreznénk magunkat.
Mit gondoltok ? Ha nem lenne elég ennyi pénz, akkor mennyit kéne vinni kb. ?
Köszi a válaszokat ! :)
18/f
1 fönek elég a 6-8 ezer.
4 nek kizart.
nagyon draga a Balcsi.
Az napi 2.000,- Ft költőpénz (ha a 8.000-et vesszük alapul, ha a 6.000-ot, akkor meg 1.500)
Kajálni is kell ugyebár. Azt nem mondtad, reggeli jár-e a szálláshoz, de mondjuk, hogy igen, akkor is kell ebédelni és vacsorázni. Ebéd önmagában minimum 1.000,- egy étteremben, és akkor vettél mondjuk egy kisadag egytálételt. Még abban sem vagyok biztos, hogy Balatonnál ilyesmi kijön ennyiből.
Vacsorára akkor veszel mondjuk egy 400,- Ft körüli hamburgert, de ez megint olyan, hogy lehet, hogy már sokkal többe kerül.
Ha csak 1.500,-öd volt, akkor marad száz forintod naponta, négy nap alatt összesen 400,-. Ha ez elég egy beugróra valahova, akkor pont kijössz, bár nagyon nyomott árakat néztem, és innivalót még csak nem is számoltam, se salátát az ebédhez.
Azt sem tudom, 18 éves fiúk ennyivel jóllaknak? Szerintem nem...
Ergo még a 8.000,-et is keveslem. :(
Köszi :)
Akkor megpróbálunk több pénzt vinni. :)
Rendben. :)
Köszi a válaszokat ! :)
Köszi mindenkinek. :)
Több pénzt vittünk, kifutotta szerencsére. :D
jól éreztük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!