Mennyi pénzből lehet kihozni egy balatoni 1 hetes nyaralást?
ha van ott kérod
akkor a rezsi
persze ott élelmiszerárak boltokba magasabbak
szia!
én Balatonszárszón voltam gyerekkel 2 éve,és 200 ezer volt össz,úgy hogy nem vettem felesleges dolgokat.
strand ingyenes volt,de a lángos stb drágák.
szállás,olyan 6-8 ezer egy nap,az már eleve 80 ezer.
meg ha elmentek minden este valahova az is viszi a pénzt.
Képzeld, a Balatonon is tudnék neked ilyen szép helyet mutatni. Ja és sziklás és mély a víz, tele van tengeri sünökkel, és a só jól elintézi a bőröd.
Különben is, akkor már legyen inkább Hawaii, nem? Szerintem elég konkrét volt a kérdés: a Balcsira akarnak menni, nem pedig tengerparti kiruccanásra.
Szia!
Én már több éve Siófokon töltöm az április-szeptember közötti időszakot.
A szállás az sok mindentől függ. Mennyire van frekventált helyen? Elő-fő-utó szezon van?
Fő szezonban egy min. 5 ezer/fő/éj árral lehet számolni. Elő és utó szezonban olyan 3-3.5 ezer körül.
Ha főztök akkor nem sokkal több mint otthon. A nyaraló övezettől nem messze van egy Spar. Ott meglehet mindent venni. Valamivel persze azért drágább mint Kecskeméten.
De mondjuk egy gyros 750, egy pizza 800-1000 körül.
A szórakozást is meglehet úszni egész olcsón. A Petőfi Sétányon szinte az összes helyen nem kell belépőt fizetni. A italok viszont elég drágák. De nem ott kell berúgni:)
Relatíve olcsón kilehet hozni ha tudja az ember mit/hol/hogyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!