Tatabánya - PeCsa közötti utazást hogyan tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Nem vagyok Budapesti, és ráadásul közlekedési analfabéta vagyok. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lenne érdemes megtervezni az útvonalat?
Pl. Tb-ról a Délibe, vagy a Keletibe menjünk inkább, illetve hogy Budapesten belül melyik utazási módot érdemes választani úgy, hogy a legkevésbé eltévedhetőbb legyen.. :(
És ha esetleg valaki még azt is meg tudná mondani, hogy egy koncert után van-e éjszakai közlekedés vissza a pályaudvarra, azt is nagyon megköszönném! :)
Próbáltam a neten utánaolvasni, de azt sem nagyon tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá.. :(
2012. jún. 13. 12:20
1/3 anonim válasza:
én szombaton megyek oroszlányból bp-re, szintén koncertre. beférsz a kocsiba ha gondolod. nem vagyok sorozatgyilkos. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Cia! :)
Köszönöm szépen, de hétfői napon lesz a koncert! :) Nem akarsz arra is eljönni? :P:P:P
Amúgy két főről van szó, nem csak egyről! :)
2012. jún. 13. 13:36
3/3 anonim válasza:
merpava1@citromail.hu
írj mailt, első voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!