Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyi idő alatt jutok be...

Mennyi idő alatt jutok be Szegedre Kiskundorozsmáról?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 13:50
 1/7 anonim válasza:

Attól függ hova és mivel :-)

Kiskundorozsma még a Sziksós fürdő rész is meg Subasa,kiskertek is.

De ha a központból mész(ABC megálló a buszoknál) helyi járattal szerintem 25 perc.Hétvégén viszont valami menetrend változás is van,nézz utána,én nem vagyok Szegedi,de hallottam a hírekben,hogy lesznek hétvégi járatok,míg a többit módosítják...

Subasa felől is szerintem olyan 30 perc...

Bicajjal meg 40-50 perc,forgalom függő(lámpák stb) én bicajjal jártam arra régebben.

2012. máj. 29. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
a helyi járatok milyen sűrűn mennek? én ujszegedre járok suliba, nagyon vészes lenne dorozsmáról bejárni?
2012. máj. 29. 14:27
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Ismét a nem szegedi vagyok :-)

Azt hiszem hétköznap 20 perc-félóránként.De hétvégén ritkábban!(ez változott mostanság,ezt mindenképpen kérdezd meg6nézd meg)A 7F-es(ez megy a Sziksóstó felé,ha arra lenne érdekes) az meg óránként.De ott már megáll a helyközi buszok egy része is(nem mind!)

Szerintem ha azt nézed,amikor felszállsz a buszra és mikor oda érsz,egy órába bele fér.Azt nem tudom milyen messze van a megálló.

Én Mihályteleről jártam Tarjánba dolgozni,egy óra 10 perc alatt oda értem,onnan is 20 percenként volt a busz.De inkább bicikli,az gyorsabb volt,mert sokszor vártam 20 percet a buszokra(át kellett szállni)

Szóval azért hét közben számolj egy órát.

Szoktak késni is a buszok reggelente meg délután,amikor sokan vannak,vagy sorompó miatt,ezeket kalkuláld be mindenképpen :-)

2012. máj. 29. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2012. máj. 29. 16:22
 5/7 anonim válasza:
Én is Dorozsmáról jártam Újszegedre, és 1 óra volt az út. Reggelente és délután elég sűrűn járnak a buszok, délelőtt és estefelé már ritkábban. Hétvégén meg csak 1 busz megy körbe Dorozsmán, ilyenkor csak H jelzésű buszok vannak.
2012. máj. 30. 09:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt fárasztó? Ha megkérdezhetem milyen buszokkal jártál?
2012. máj. 31. 07:47
 7/7 anonim válasza:

Nem annyira fárasztó, bár nem mindig volt kellemes.

Ha 75-el mentem akkor Mars térig és onnan 71-es busz, meg akkor még volt a 71A-s is, amit ha jól tudok már nincs. Meg ott volt a 2-es busz is, ami most 72-es.

Ha viszont 36-al mentem, akkor a volt Domusnál szálltam le, és sétáltam el a Széchenyi térig, és ott is megy a 71 is meg 72 is.

2012. máj. 31. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!